tiistai 26. helmikuuta 2013

Deja Vu

Sain tänään sitten yllätyssoiton töihin, mutta onneksi sain kuitenkin siirrettyä kampaaja-aikaa myöhemmäksi, joten pääsin töiden jälkeen samantien kampaajalle hemmoteltavaksi :3 Ensinnäkin hiukset pestiin, jonka jälkeen laitettiin öljyhoito hiuksiin vaikuttamaan ja sillä välin sain nauttia rentouttavasta päähieronnasta. Hoitojen jälkeen hiukset leikeltiin. Latvoista lähti muutama sentti pois, nämä sivuhiukset pätkittiin lyhyemmäksi ja päällishiuksia rikottiin hieman lisää. Heti tuntuu hiukset paljon paremmilta vaikka mitään suurta näille ei tehtykään.

Tämän jälkeen kynsien hoitoon, kynnet viilattiin, kynsinauhat siistittiin ja öljyttiin, aluslakat laitettiin, lakattiin kahdella lakalla ja lopuksi vielä jotain seerumia sekä kädet kosteutettiin. Eipä ole mun kädet koskaan aiemmin saaneet yhtä hyvää hoitoa :D Kaiken kaikkiaan oli kyllä kunnon hemmotteluhetki, millaisia harvemmin saa.


Päädyin sittenkin turkoosiin glitterin kera, vaikka tarkoitus oli vaaleat kynnet laittaa. Jospa tästä lähtis mun kynsienlaittoinnostus käyntiin niin vois alkaa itekkin huolehtimaan ja laittamaan kynsiä ahkerammin jatkossa.


Hiuksista en nyt saanut tähän hätään tämän järkevämpää kuvaa. Mutta kuten näkee niin ei sitä hiusten lyhentymistä edes huomaa ;)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitti! saa nähdä kauan noi lakat pysyy.. :D

   Poista
 2. Tosi kiva blogi sulla & kivat noi kynnet & hiukset on aaaaivan ihanat!!c:  http://fanni0405.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. missä kävit laittamassa kynnet? vähän kynsinauhoille kynsilakka menny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii on pikkusen :D tuossa kampaajalla, e.l pietikäisellä.

   Poista
 4. Ompa kivan väriset kynnet! :)

  VastaaPoista