sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Relationship

Niin.. munhan piti tehdä tämä toivottu parisuhdepostaus jo jouluna :D no parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kai? Tämä aihe on vaan niin vaikea, koska en tiedä kannattaako niin paljoa tällaisia henkilökohtaisia asioita kertoa julkisesti. Ne joiden tarvitsee tietää enemmän, niin ne kyllä tietää jo. Eli pidetään tää postaus nyt suhteellisen suppeana.

Alettiin seurustelemaan Maran kanssa vuoden 2011 kesällä. Ei edes tiedetä tarkkaa vuosipäivääkään :D Joskus kesä-heinäkuussa se kuitenkin oli. 2 vuotta seurustelua tulisi täyteen siis ensi kesänä. Sanotaanko, että se on kyllä melkoinen saavutus ainakin minulle.

Kaikki lähti siitä, kun nämä eräät tuli yhden baari-illan jälkeen meille jatkoille. Itse olin silloin jo nukkumassa, kun olin tullut baarista jo yksinäni pois aiemmin kuin muut. Sen illan jälkeen Mara pisti samantien facebookpyyntöä tulemaan seuraavana aamuna ja tuli chattailtua paljon facebookin kautta. Oltiin todella pitkän aikaa ihan vain kavereita, koska mua ei ainakaan siinä vaiheessa kiinnostanut seurustelu yhtään. Ajelemassa tuli kuitenkin käytyä lähes joka ilta. Tää meidän välinen juttu lähti todella hitaasti käyntiin, mutta kiitos Maralle, että jaksoi olla niin sinnikäs eikä luovuttanut missään vaiheessa. Joskus se sinnikkyyskin palkitaan :D


Marassa ihastuin etenkin sen luonteeseen. Hauska ja todella sosiaalinen persoona. Se on tollanen kaikkien kaveri ja muutenkin tosi symppis. Lähtee mukaan juttuun kuin juttuun, tykkää reissata mikä on aina plussaa! :D Mara tossa sano, että aluksi se ihastui heti siihen, että olin kuulema niin söpö :D Ja nykyäänhän tuo 'söpö' on jo melkein mun toinen nimiki :D

Muutettiin yhteen vuoden 2012 toukokuussa ja tässä sitä nyt vieläkin yhdessä asutaan samassa kämpässä. Meillä on kyllä ollut sekä huonoja, että hyviä hetkiä, kuten kaikillahan on. Välillä on ollut melkosenmoista vuoristorataa, mutta hyvin kuitenkin ollaan silti kestetty toisiamme tähänkin asti ;)


Ollaan menty Päivä kerrallaan-periaatteella. Mitään suurempia tulevaisuudensuunnitelmia ei siis ole. Mitäpä sitä hätäilemään, kun nuoria tässä vielä ollaan.

Muutenkin tämä on ollut mulle vasta ensimmäinen oikea kunnon parisuhde. Olen muutenkin tupannut olemaan hieman sitoutumiskammoinen, että en kyllä missään nimessä hyppää koskaan suinpäin suhteeseen :D

Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mukavaa on ollut ja on tullut koettua kaikkea kivaa yhdessä. Ehkä tässä nyt oli jo oikeastaan kaikki mitä voi sanoa? 

  Pahoittelen vähäistä kuvasaldoa!

16 kommenttia:

 1. Oi vitsi olipa kiva lukea tää! ja ootte söpö pari :)

  VastaaPoista
 2. aw ootte kyllä ylisulonen pari :3 ♥

  http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Awws toi eka ja viimenen kuva <3 :) sovitte hyvin yhteen !
  Voikun mäkin saisin joskus jonkun jota rakastaa niinku sä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhihi :3 <3 kyllä sinä vielä saat! yleensä se tulee sillon kun sitä vähiten odottaa ;)

   Poista
 4. Awww oottepa te suloisia :3 ja tosi kiva blogi, sait uuden lukijan!

  http://freaksasfuck.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. AWW aivan ihana postaus<3 Ootte niin täydellinen pari!!:)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. hieno banneri ja ihania kuvia!:) ootte söpö pari:3 !

  http://dontworry-annikaj.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Hieno banneri sulla ja tosi kiva blogi :)

  jeminad.blogspot.fi

  VastaaPoista