sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Even though it hurts I can't slow down

Miksi viikonloput menee aina näin äkkiä ohi? Vastahan se alkoi ja huomenna koittais taas tylsä arki :(

Lauantai meni ihan mukavasti. Käytiin Rossossa syömässä ja pääruuaksi otin poikkeuksellisesti lohikeittoa, outoa? Teki vain mieli jotain kevyttä, mulla kun on tuo maha ollut vähä kipeä jostakin syystä. Ruuan päätteeksi otettiin Maran kanssa puoliksi vielä tuollainen herkullinen jälkkäri, nimeltään se oli joku minttusuklainen semifreddo.


Illemmalla käytiin sitten leffassa, kun oli kerran halvat liputkin. Leffavalinnaksi päätyi zombikomedia Warm Bodies. Oli ihan hauska leffa. Mulla tais olla hieman liian suuret odotukset leffaa kohtaan, kun ei ollut kuitenkaan niin hauska kuin oletin. Ihan jees kuitenkin. Leffateatterilla oli myöskin pienoiset herkkutarjoilut, ja sellasethan on aina mieleen :D


Loppuillasta päädyttiin Kristiinan kanssa baariin ja olin taas tietysti se ainut selväpäinen.. miks aina minä? Ei vaan kiinnostanut pahemmin juoda ja muutenkin pitää rahaa koittaa säästellä. Siinähän se ilta meni pilkkuun asti. Mukava oli muutamia tuttuja nähdä ja vielä mukavampi kun ei aamulla ollut oloja (;

BTW, miks en hakenu mihinkään kouluun opiskelemaan?? Nyt masentaa :( Opiskelu olis voinu olla ihan hyvä tähän väliin, kun ei ole sellaista juuri mun mieleistä työtäkään löytynyt. Meinaa olla työmotivaatio nollassa.. no, jospa tää tästä.

11 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :> Ja totta puhut on kyllä menny tää viikonloppu aiiivan liian nopeesti ohi!! :3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja nam tuo jälkkäri on aika herkun näköinen ;-)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. hah saisit mainostaa munkii blogia täällä, kun kuitenkin mun nimen sanot :D

  VastaaPoista
 4. Täällä ois sulle haaste:

  http://love-ornothing.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista
 5. Harmi kun et tajunnut minnekkään hakea... Unohditko siis vai et halunnut minnekkään vai mitä? Kannattaa sitten kesälopussa täydennyshaku katsoa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noku en oikein tienny että minne ees hakisin.. :D pitää se täydennyshaku sit kattoo oisko mitään (:

   Poista
  2. Ootko käyny työkkärissä koulutusneuvonnassa?:) Kantsii mennä, jos sitä on vielä saatavilla siellä. Mulla oli ala itelläni selvä, mutta oli kiva kun joku oli apuna selvittämässä minne paikkakunnalle kannattaisi hakea ym. muita asioita.

   Poista
  3. en oo käyny, kiitti vinkistä :)

   Poista