keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Self tan

Laitoin eilen illalla ensimmäistä kertaa tälle kesää itseruskettavaa. Kiitos sille ihanalle, joka on keksinyt itseruskettavat, niin ei minunkaan tarvitse olla kalmankalpea koko ajan. Ja oon niin laiska ottamaan aurinkoa. Niin paljon kätevämpää kun yön aikana nukkuessa saa kivan rusketuksen iholle tuosta noin vain ;) Tietysti onhan siinä itseruskettavassa omat huonot puolensakin. Levitys ei aina onnistu niinkuin pitää ja saattaa jäädä ikäviä laikkuja/rantuja ihoon tai rusketus on liian oranssi tms.

Itse olen käyttänyt Hawaiian Tropicin Self Tan Cremeä, jonka näettekin tuossa alla. Ostin itseruskettavan Tukholmasta viime kesänä vai olikohan se sittenkin toissa kesänä? En nyt muista liikkeen nimeä, mutta se oli joku Stockmannin tapainen tavaratalo, jossa näitä myytiin. Hinta oli jotain 10-20€. Suomessa en ole näitä Hawaiian Tropicin itseruskettavia nähnyt myynnissä? Pitää Nelly.com tsekata, kun siellä oli ainakin muita Hawaiian Tropic -tuotteita myytävänä. Olen tykännyt tästä paljon. Suhteellisen helppo levittää ja ei tuoksu pahalle. Rusketuksesta tulee mielestäni luonnollisen näköinen ja juuri kivan sävyinen. Ei oranssi.

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen ja suosittelen tätä myös muille itseruskettavaa etsiville :) Oho enpäs huomannut aamulla peiliin katsoessani, että tuo väriero olisi NOIN suuri mitä tuossa kuvassa? :o

Mitä itseruskettavia te olette käyttäneet vai käytättekö ollenkaan? Mikä on teidän luottotuote itseruskettavissa?


Mitä mieltä lopputuloksesta? :D

6 kommenttia:

 1. Vau! :o Löytyisköhän tota jostain Suomesta? Vai voiskohan tilata jostain? :D Mut tosi luonnollinen on kyllä toi lopputulos, ei oo laikkuja eikä näytä yhtään oranssilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mää en tiiä :s toivottavasti löytyy jostain! :D en oo vielä ehtiny etsiä koko nettiä läpi että löytyykö joltaki sivulta

   Poista
 2. Ihana blogi :)!
  http://summerwithmeandmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. hihii :3 ainut huono että jalat ei näköjää ruskettunu kovin tasasesti.. :D

   Poista