torstai 27. kesäkuuta 2013

Alennusmyynneissä

Käytiin tänään tsekkaa Matkuksen alennusmyynnit ja pari juttua sieltä löytyikin. Mutta ei jösses sitä Kuopio-Iisalmi välin ajoa autolla, jossa EI ollut minkäänlaista ilmastointia.. Sama kun ois saunonut sen pari tuntia D: Ihan mahtavat helteet ollu kyllä! Ehkä vähä liiankin kuuma.. ei kestä. Uimassakin tuli käytyä niin helpotti edes vähän. Näillä helteillä ei paljoa muuta huvita tehdäkään kuin uida :3

Niin ne Matkuksen ostokset;


Musta toppi - New Yorker, 4,95€


Turkoosi tunika - Gina Tricot, 12,95€


Musta ristivyö - Gina Tricot, 6,48€

Ginassa ihastuin ihan ensimmäiseksi tuohon vaalean turkoosiin tunikaan. Ihan huippu nyt juurikin näille helteille hellemekoksi. Tunika kaipaa seurakseen myös jonkinlaisen vyön, joten tuo ristivyö lähti mukaan, kun oli vieläpä puoleen hintaan. Pitää vain käydä teettämässä yksi lisäreikä vyöhön, kun on hieman löysä. New Yorkerista spottasinkin sitten tuon kivanmallisen mustan napillisen topin. On vähän samankaltainen kuin H&M:llä ihailemani kaksiosainen sifonkitoppi. Hintaahan topilla ei ollut kuin 4,95 niin ois ollu tyhmää olla ostamatta tuota. Toppi on siis takaa pidempi elikkä todella kiva malli :)

Jokos ootte alennusmyynneissä käyneet? Onko tullut löytöjä?

6 kommenttia:

 1. Vähänkö kiva toi Ginan tunika! :>

  VastaaPoista
 2. Upeita löytöjä ♥ Mä en löytänyt mitään eilen kun kävin kaikki kaupat läpi :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo eipä sieltä yleensä paljoo löytöjä tee.. :D

   Poista
 3. Miten pysyt noin laihana vaikka herkuttelet aika usein? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha :D just minuutti sitten mätettii karkkia ja jäätelööki syön päivittäin.. :-D sitä entiiä.. mutta se on kyllä totta että tulee herkuteltua ihan liikaaki :s varsinki tällei lomalla menee iha överiks tää touhu :o mutta en kyllä osaa sanoa tuohon mitään. hyvä vaan ettei ainakaan ihan helposti liho herkuttelun takia.

   Poista