torstai 20. kesäkuuta 2013

Itseruskettava testissä


Huomatkaa taustalla Nelli pesemässä persettä.. :D


Eilen tosiaan kokeilin ensimmäistä kertaa Lumenen itseruskettavaa vaahtoa ja tässä on lopputulos:


Tuota joo.. käsiin oli jäänyt muutamia vaaleampia laikkuja vaikka niiin huolellisesti muka koitettiin tuotetta levittää kaikkialle iholle. Kyllä esim. vatsa ja selkä on tasaisesti "ruskettunut", mutta just eniten näkysällä oleva kuten kädet vähän epäonnistui :/ Ei auta kuin vähän paikkailla tänään noita laikkuja lisäämällä moussea niihin kohtiin. Itseruskettavan levitys on vaan taitolaji, jota niin monet ei osaa.. Tietty ehkä sellanen levityshanska olis ihan jees? :D Sekä hyvä valaistus. Me aina iltahämärässä levitetään nää ruskettavat.. krhm amatöörit.

Tässäpä kuitenkin tuotteen plussat ja miinukset:

+ Nopea kuivumisaika
+ Ihan hyvä tuoksu
+ Edullinen hinta
+ Mieleinen värisävy (ei liian oranssi)
+ Ei tahrannut (lakanoita/vaatteita)

- Vaikeahko saada levitettyä tasaisesti (Valkoinen vaahto)
- Pitkähkö vaikutusaika


Elikkäs; Itseruskettava kuivui iholta levityksen jälkeen jopa yllättävän nopeasti! Ehkä jopa hieman liiankin nopeasti, jolloin ei ehtinyt jälkeenpäin enää tasoitella vaahtoa iholla. Tuoksu oli hyvä. Kaikissa itseruskettavissa kyllä AINA on se oma ominaishajunsa, mutta tässä se ei ollut läheskään niin paha kuin joissakin muissa. Hintaa tuotteella oli 10,90€ eli ei mielestäni ollenkaan paha hinta :) Rusketuksesta tuli ainakin omaan silmääni mieleinen. Ei liian oranssi ja muutoskin oli huomattava. Tuote ei myöskään tahrannut paikkoja kuten esim. lakanoita nukkuessa.

Huonot puolet itseruskettavassa oli sen vaikeahko levitys. Jos itseruskettava olisi jo valmiiksi tummasävyistä niin silloin huomaisi missä kohti ihoa ruskettavaa jo on tarpeeksi ja missä ei. Valkoisella vaahdolla tätä ei todellakaan huomaa, joten pitää vain toivoa, että sitä on joka puolella tasainen määrä. Toinen miinuspuoli oli itseruskettavan pitkähkö (12h) ruskettumisaika, joka tosin on aika yleinen itseruskettavissa. Muutos ei tapahtunut vain muutamassa tunnissa. Ei ole siis tarkoitettu hätähousuille, jotka tarvitsevat rusketuksen hetinyt! 

Muistinkohan mainita kaiken oleellisen? Yhden käyttökerran jälkeen voin kyllä sanoa, että ei tämä ole yhtään paha! Parempi kuin luulin. Pääsi melkein tasoihin Hawaiian Tropicin kanssa :)

Kiinnostaako teitä tällaset tuotearvostelut? Jäikö kenties jotain puuttumaan? :)

2 kommenttia: