sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

A little party never killed nobodyHuhhuh.. Juhannuksesta selvitty jotenki hengissä. Mitä nyt jalka vähän turvoksissa ja mustelmilla (ei mitään tietoa miks?) JA ehkä maailman jäätävin krapula D: Oon kirjaimellisesti vaan maannut koko sunnuntain. Ei pysty eikä kykene mihinkään muuhun. Mutta kyllähän tuo alkaa jo pikkuhiljaa elämä voittamaan, jes!

Nonii elikkäs mitä me tehtiin koko juhannus? Perjantaina meijän PITI olla ihan selvinpäin, mutta jotenki päädyttiin sittenki baariin ja Senja teki todella petolliset paukut.. baarista tuli sentään lähdettyä jo ennen muita pois ja nukkumaan. Silti meinas oloja olla aamulla vaikka juomat jäikin vaan *OIKEESTI* pariin.

Entäs se lauantai... päädyttiin Senjan ja Kristiinan kanssa kotibileisiin, jossa oli about 40-50 henkee? Ei tunnettu paikalta ku pari tyyppiä, mutta oli ihan hemmetin mukavaa siihen asti ku sitä kesti! :) Mukavia ihmisiä ja hyvä meininki :) Iltaan mahtu (liikaa) juomista, uusia tuttavuuksia, pihalla reivaamista, trampoliinilla pomppimista, jotain jalkapallon tapaista sähellystä ja kaikkea muuta mukavaa. Tuommoset kotibileet on vaan niin parasta! Harmi vain, että ilta kylläkin päättyi aivan liian aikaisin parista sattuneesta syystä, johon mulla ei ollut mitään osaa eikä arpaa :( Mutta ei voi mitään, juhannus tuli ja meni, ensi kerralla pistetään paremmaks. Jos vastaavanlaisia bileitä on vielä joskus jatkossa niin tahon olla ehottomasti mukana! 

Kuvia mulla ei oo.. ehkä hyvä niin. Toivottavasti kellään muullakaan ei oo :D Muistinko jo mainita kaiken? No mutta kuitenkin kiitos parhaista bileistä! :3

Mites teijän juhannus? 2 kommenttia: