maanantai 5. elokuuta 2013

Girl with the tattoo


Kävin hommaamassa tatuoinnin itselleni tuosta noin vain ihan extemporeen! Noei.. kyseessä on siis feikkitatska. Sain pari samplea faketattoosilta kokeiltavaksi ja laitoinkin toisen heti käsivarteeni. Itse tykkään henkilökohtaisesti enemmän tekstitatuoinneista. Onneksi sentään toinen näistä oli tekstitatska! Tuolla keijulla en tee itse mitään, ei ole yhtään minun tyylinen. Olisin toivonut, että olisin voinut itse valita sivustolta tatuoinnit, jotka haluan kokeiluun, mutta hyvä, että edes toinen tatskoista oli minulle mieleinen :) En kuitenkaan ottaisi tuota Believe-sanaa oikeana tatuointina ihooni. 

Olenkin tässä silloin tällöin miettinyt, että pitäisikö joskus ottaa itselleen ihan ihkaoikea tatuointi. Vielä en siihen leikkiin kuitenkaan ole ryhtynyt. En vain tiedä mikä olisi sellainen, josta takuulla tykkäisin aina enkä kyllästyisi siihen koskaan. Jokin teksti se kuitenkin tulisi olemaan. Saa nyt nähdä alkaako mitään sen pahempaa tatuointikuumetta koskaan pukkaamaan. Ehkä, ehkä ei. Mitäs mieltä te olette tatuoinneista? :) Onko jotain tiettyä tatskahaavetta?


Mutta niin nyt siihen Faketattoosiin. Sivustolta siis saa tilattua hyvin monenlaisia feikkitatuointeja. Löytyy kivoja lauseita, tähtiä, lintuja ymymym. Käykää ihmeessä katsomassa valikoimat! (KLIK!) Toimitus on aina ilmainen eikä tatuointien hintakaan päätä pakota :) Mutta toisaalta nämä kestävät iholla vain sen 2-5 päivää. Mielestäni tällaiset feikkitatuoinnit on hyvä tapa kokeilla miltä tatuointi iholla näyttäisi ja eikä se jää siihen koko loppuiäksesi :D Kannattaa siis kokeilla!

Tatuointi oli todella helppo ja nopea laittaa. Tatuointi vain asetellaan mieleiselle paikalle puhtaalle iholle ja kostealla pyyhkeellä painellaan about 30 sekunttia ja se on siinä :)

En näe näissä mitään muuta huonoa, kuin liian lyhyt kestoaika. Sellainen pari viikkoa olisi melko passeli aika feikkitatuoinneille. Ei iHAN ehdi siinä ajassa kyllästyä ;)

14 kommenttia:

 1. Haha olin jo tulossa innoissani kysymään et missä saa otettua tatuointeja ilman ajanvarausta! Nyt petyin! :D Ja mäkin oon miettiny jotain tekstitatuointia, esimerkiks ranteeseen tai niskaan.. Mut saa nyt nähä, ku se on niin kallista ja sit jos alkaakin kaduttaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah :Dd Nii ne on kyllä kalliita ja seki vielä että ne kestää koko elämän :D Minäki kyllästyn niin nopeesti kaikkeen nii pitää kyllä todella todella pitkään harkita sitä tatskaa, jos sellasen meinaa joskus ottaa..

   Poista
  2. Haha itekkin olen kyllä sellainen joka kyllästyy helposti kaikkeen joten sitä kannattaa kuitenkin miettiä hyvänkin aikaa. Sitten jos tuntuu että ei kylsistytä niin eikun ottamaan. :)

   Poista
  3. Onneks mun ei tarvii harkita niitä mun tatskoja niinku hyvin tiiät :D

   Poista
  4. jep :D seki on kyllä hyvä idea :p

   Poista
 2. Itsellä on oikea "love" teksti nilkassa. Olen tykännyt siitä todella paljon kun vain ensin rohkenin mennä sellaisen ottamaan. Siitä tosiaan kyllä tuli pakottava tarve ottaa lisää ja tässä suunnitteilla onkin jo seuraava. Mielestäni tekstitatuoinnit on tosi kivoja tatuointeja. joten olen tatuointien puolella. Eikun vain rohkeesti ottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniin :) saa nyt nähdä tuleeko koskaan tatuoitua ihoonsa.. :D mutta en todellakaan ihan mitä vaan tatuoi ihooni vaan sillä täytyy olla jokin suurempi merkitys :) tällä hetkellä ei ole onneksi mitään pakottavaa tarvetta saada mustetta ihoon :D ehkä joku päivä..

   Poista
 3. Ite kans tykkään enemmän tekstitatuoinneista, sekä symbolitatskoista :) mulla on ollu jo kauemman aikaa tietty tatuointi mielessä ja aion sen kyllä ottaa jos se vielä on mielessä vuoden päästä kun täytän 18!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii! siinäpä ois sit hyvä 18-vuotislahja itelleen :p

   Poista
 4. Minä otin noin puol vuotta sitten suurehkon kuvan massuun tai oikeestaan enemmänkin kylkeen ja voi luoja en koskaan unohda sitä kivun määrää:D kolme ekaa tuntia meni hyvin mutta sitten pääsi tuskan itku:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auts! :D mutta tais olla lopputulos kaiken tuskan arvosta vai? :D

   Poista
  2. Oli:D! Jokaisen kyyneleen ja euron arvoinen:D:p

   Poista
 5. Hei, tommosta sivuu en oo vielä täält ihmeellisest internetistä löytänykkää, joten kiitos, pitääpä mennä kurkkimaan :---)!

  http://mystorywithoutwords.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii no kiva että tästä oli hyötyä :D

   Poista