torstai 8. elokuuta 2013

Not my stylePahoittelut huonolaatusista kuvista! Instagram-matskua :D

Haha kokeilin tänään läpällä Kristiinan uusia Rapunzelin ruskeita hiustenpidennyksiä samalla kun tänään värjättiin Kristiinan blondit hiukset bruneteiksi. En tiiä.. en oikein osaisi olla noin vaaleilla hiuksilla. Näytän noissa vielä entistäkin nuoremmalta! Kyllä tummanruskea/mustanruskea taitaa olla se mun väri. Mutta kiva oli testata miltä vaaleammat hiukset näyttäisi omassa päässä ilman, että menee omia hiuksia "pilaamaan". Vielä kun saisi blondeja kokeiltua :D En vaan osaa yhtään kuvitella itseäni esim. blondina. Vois olla aika hurja näky. 

Mutta btw olisitteko heti arvannu, että näissä kuvissa on feikkitukka? :-D

8 kommenttia:

 1. kyllä sulle sopii tummemmat paremmi! :) luulin kyl eka et oot menny oikeesti värjää hiukses xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, samaa mieltä! :D haha no onneks en :D

   Poista
 2. Noi ton väriset ois ihanat!! :) Kyllä noi tummat hiusset on enemmän sua, mutta tuon värisetkin kävisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sellaset noista tummemmat mutta tän hetkisiä hiuksia vähä vaaleemmat vois olla iha kivat :) sellaset tummahkon suklaanruskeet :p

   Poista
 3. Luulin ensin että oot oikeesti värjänny hiukses :D Kyllä ne tummat hiukset sopii sulle ehkä paremmin, mut ei noikaan pahat ole :)

  VastaaPoista
 4. mun mielestä sulle sopii molemmat:) Mutta ehkä se tummempi paremmin. ihana tuo sun banneri muuten.

  http://musicismylife1998.blogspot.fi/2013/08/sinun-tarinasi.html mulla on blogissa sellanen sinun tarinasi juttu. Eli haluaisin kuulla erinlaisia tapahtumia/tarinoita mitä ihmisille on käyneet ja julkaisen ne blogissani. Lue ohjeet tuosta postauksesta:) Ois tosi mukava kuulla mitä kaikke esim just sulle on tapahtunut. Nimettömänä tietenkin julkaisen ne:) Ei ole mikään pakko mutta ainakin voit käydä kurkkaamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiitos :) juu käyn kurkkaamassa!

   Poista