sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Glitter Matkus

Laukku - 34,90€ 

 
Kaulakoru - 39,90€

Kello 34,90€

Rannekoru - 14,90€

Tuubikaulahuivi - 11,90€

Iso hiusvalkki - 6,90€
Pinnit - 4,90€

Korurasia - 34,90€

Käytiin eilen porukalla shoppailemassa Kuopiossa ja ai että sitä yllätyksen ja onnen määrää! Sain valita Glitteristä itselleni valtavan määrän koruja ja muita asusteita ilmaiseksi ♥ Voiko olla mitään parempaa? Ne myyjät vaan tunki mukaan kaikkea mahdollista ja sanoivat, että ota nyt vielä nämä, nämä ja nämä.. ja ehkä vielä tuokin, ja tuo. Shoppailu ei oo varmaan koskaan ollut noin siistiä! 

Voitin siis Costumesta vähän aikaa sitten Glitterin korupalkinnon ja eilen oli aika käydä lunastamassa palkinto Kuopion Matkuksen Glitteristä. Olin siellä myymälässä valkkaamassa yhtä mahdollisimman hintavaa ja nättiä kaulakorua palkinnoksi, kunnes kassalle mennessäni myyjät sanoivatkin, että palkintoon kuuluu ihan kunnon asustekokonaisuus. Se tuli kyllä täysin puun takaa. Siinä voittosähköpostissakin sanottiin, että saan "omavalintaisen korun", eikä kokonaista koruvalikoimaa :-D Eikait siinä kyllähän se kelpasi vallan mainiosti ♥ En oo koskaan voittanut mitään noin kivaa palkintoa ja oon kyllä niin onnellinen voitosta :3

Mitä tästä opittiin? Kannattaa osallistua kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin ja arvontoihin ;)

6 kommenttia:

 1. tosi kivoja ostoksia! upee banneri:)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, olitpa onnekas! Mä käyn tosi usein Glitterissä, se on vaan niin ihana kauppa ja aina löytyy jotain! Toi rannekoru on tosi upee! Ja tota korulipasta oon itsekin himoinnut! Onnee voitosta! :)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Glitteristä kyllä löytää aina jotain :)

   Poista
 3. Ihana tuo timanttikoru! Ja oli kyllä todella hyvä palkinto tuo:) Pitäs munkin ruveta useammin osallistumaan noihin lehtien kilpailuihin kerran noin hyviä palkintoja on...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, hihi se on ♥ tais olla myös kallein kaulakoru siellä :-D kannattaa!

   Poista