tiistai 29. lokakuuta 2013

Apple Iphone 5S


JEEEIII sain vihdoinkin sen uuden puhelimen! Finally ♥ Arvatkaapa vaan haluaisinko pitää näppejäni erossa hetkeäkään uudesta elämänkumppanistani ;) Valkea/hopeinen 5S löytyi DNA-kaupasta ja onneksi olin tosiaan ajoissa liikenteessä, koska tänäänkin niitä oli vain pari kappaletta tarjolla. Olinhan minä jo tätä odotellut varmaan kohta vuoden.

Mitä nyt olen vähän ehtinyt käyttää puhelinta niin vaikuttaa todella, todella kivalta. Rakkauspakkaus ♥ Sormenjälkitunnistin toimii juuri niinkuin pitää ja on kyllä kätevä keksintö ja nopeuttaa monia toimintoja huomattavasti (kaiken lisäksi kukaan ei pääse tunkeutumaan puhelimeni sisältöön;). Puhelin muutenkin toimii tehokkaasti ja nopeasti. Pidän 5S:n ulkonäöstä, tyylikkäämpää kapistusta saa hakea. Kamera on paljon parempi verrattuna entiseen iphone 4:n kameraan. Ja mitä muuta vielä? Kaikin puolin ihan kelpo vehje. Applen tuotteet on vaan parasta, mitä on!

Vielä ois paljon kaikenlaista ladattavaa puhelimeen. Mm. musiikkeja pitäisi latailla sekä soittoääniä ja jotain uusia sovelluksiakin. Siispä mukavasti puuhaa tylsiin hetkiin :D Olisiko teillä ehdottaa mitään hyödyllisiä ja kivoja sovelluksia iphoneen? Onkos siellä muita Applefaneja? :D

Nyt uuden luurin ääreen tekemään parempaa tuttavuutta -->

8 kommenttia:

 1. HEI PALJO TOI MAKSO ? JA PALJO SULLA NIINKU LASKU ON KUUKAUDESSA :) THANKS JO ETUKÄTEEN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kerralla maksaa niin jtn 699€ toi 16 giganen :) mut otin osamaksulla nii dna-kaupas maksaa vähän reilu 19€/kk.

   Poista
 2. Oo iPhonet ja Applen tuotteet muutenkin on ihan parhaita ♥ Onnea uudesta puhelimesta ;-)

  VastaaPoista
 3. iPhonet on hyvii kapuloita :)) ihana blogi !

  http://carouselchild.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ää mäki haluun! & tosi kivan olonen blogi sulla! :--)

  http://beenbusydoingnothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista