keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Home details


Tässäpä hieman yksityiskohtia meidän tämän hetkisestä yhteisestä kodista, joka on siis saunallinen ja parvekkeellinen kaksio Iisalmen keskustassa. Ollaanhan me tässä samassa kämpässä asuttu Maran kanssa jo puolitoista vuotta. Huh, että aika menee nopeeta!

Sisustuksesta voin sen verran sanoa, että ei olla nyt niin kauheasti panostettu. Asunto ei ole tällä hetkellä juuri sellainen, mitä haluaisin unelma-asuntoni olevan. Jotenkin ei vaan ole jaksanut niin paljoa tälläkään kertaa panostaa. Se kun kuitenkaan ei ole ihan ikioma koti vaan vuokrakämppä. Viimeistään sitten panostan kotiin täydellisesti, kunhan on se ihana OMA talo tai muu suuuuuri asunto, jossa tietää viettävänsä ainakin seuraavat 10 vuotta :D

Miinuspuolia jos pitäisi kämpästä sanoa niin ehdottomasti tarvittaisiin enemmän kaappitilaa! Meillä pursuaa noi kaapistot jopa niin, että ei meinaa kaapin ovet mahtua kunnolla kiinni. Toisena huonona puolena tää kauhee johtohelvetti.. Varmaan 10 metriä pitkä nettijohto kulkee eteisestä tänne olohuoneeseen, on lukuisia TV-piuhoja, läppärin laturinjohtoja ja mitä vielä? En vaan tiiä mihin noi kaikki johdot vois järkevästi piilottaa?! Se siitä langattomasta kodista :D Huonona puolena myös, että tää kämppä on aika pimeän oloinen. Kaipaisi lisää valoa ja avaruutta. Ollaan hommattu mustat huonekalut ja nyt se kaduttaa jälkeenpäin. Haluan sittenkin valkeat!

Entäs ne hyvät puolet? Asunto on kyllä ihan sopivan kokoinen meille kahdelle + kahdelle kissalle. Oma sauna on tosi kiva, kun voi käydä saunomassa milloin lystää. Kämpän sijaintikin on oikein hyvä lähellä kaikkia palveluja :) Kaiken kaikkiaan mukava koti, vaikka muutama pieni miinuspuoli löytyykin.


7 kommenttia:

 1. Oi teilläkin on tuo mustavalkoinen Pariisitaulu! Me ollaan haaveiltu siitä jo ikuisuus. :) Ja tosi kivanolonen kämppä teillä! Paljonko teidän vuokra on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijjaa! noi tollaset mustavalkoset isot kaupunkitaulut on vaan niin ihania :3 vuokra on 560€.

   Poista
 2. Ihana ihana koti! <3 Mutta haha voi eei sulla on ihan samannäköinen kissa kun meillä, tai ainakin tossa ensimmäisessä kuvassa on toi kisuli niin katoin että whaaat mites se meidän Diego on tonne päätynyt :DD Haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) haha aijaa! :D Siellä sulla on siis Pepin kaksoisolento :D

   Poista
 3. Tosta omasta saunasta oon kyllä kade! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe :D Mulle toi sauna ei ees ollu mikään pakollinen juttu kämpässä, mut no eipä tuo oma sauna pahitteeksikaan ole! :)

   Poista
 4. Ihana tää postaus :) Mulla olis sulle haaste mun blogissa!

  http://saarahahl.blogspot.fi

  VastaaPoista