lauantai 5. lokakuuta 2013

I've been waiting right here all my life

Hellou!

Viime postauksessa ainakin anonyymien lukijoiden huomion näytti vievän mun niin rajut ja paksut kulmat. Tässäpä lisää kuvia, jotka varmaan alkavat häiritsemään edelleen näitä kulmakriitikkoja :D Sori nämä tämmöset peiliteinikuvat. Ei nyt ole muuta kuvamateriaalia, mutta parempi näin kuin ilman minkäännäkösiä kuvia. Ellei nyt sit noi kulmat vie kaikkien yöunia :---D heh.

Ajattelin kertoa hieman kuulumisia. Eilen käytiin Kuohussa kuuntelemassa Maran bändin keikka. Hienostihan ne veti ja hyvä meno oli pojilla koko keikan ajan. Vaikka en sellaisen musiikin kuuntelija olekaan, niin tykkäsin silti. Keikan jälkeen ja Maran bändikamojen pois roudaamisen ajan me käytiin pyörähtämässä Cavessa, mutta oli kyllä niin kuollut paikka, että huhhuijaa. Olis voinu vaikka nukahtaa sinne ku oli niin hurjaa :D Tänään koitetaan vetäistä noi viimeviikkoiset mustikkaliköörin jämät huiviin ja vois käydä katsomassa olisko tänään vähän parempi meininki Iisalmen yöelämässä. Päivällä käytiin Maran kanssa Kiuruveden puolella Heidin ja Teemun luona tupareissa katsastamassa niiden uusi, ihana oma koti :) Ainiin ja käytiinhän me Sittarista hakemassa huimat 100 riviä kunkkukenoa! Kumma, jos ei edes paria euroa voittoa tule..

Lisäksi on tullut taas mietiskeltyä vähän tulevaisuudensuunnitelmia. Aionko oikeasti jäädä vain Iisalmeen odottelemaan ihmettä, että jostain ihan yhtäkkiä ilmaantuisi vakituinen unelmien työpaikka? Niin epätodennäköistä. Mietinnässä on ollut, että lähtisin ensi syksynä opiskelemaan (kun yhtään aiemmin ei niitä kouluja ole alkamassa..) mm. Jyväskylän amk on ollut yksi vaihtoehto. Ei sattuis ketään jyväskyläläisiä lukijoita olemaan täällä? :D Tai olisko mitään toista paikkakuntaa ja koulua, mitä suosittelisitte?

Mutta nyt on lopetettava nää stoorit, kun tulee kohta niin pitkästi juttua, että ketään ei kiinnosta. Ihanaa iltaa kaikille! ♥

12 kommenttia:

 1. Suosittelen Helsinkiä! :D Mekin muutetaan sinne toukokuussa ja pitää vaan toivoa parasta, että jonkun opiskelupaikan sieltä saisi. :) Ja tälleen btw, sulla on kyllä täydelliset hiukset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no Helsinki olis siitä hyvä, että sieltä löytyisi varmasti kaikkea ja on ainakin iiiso paikka :D Mutta ainakin asuminen on niin kallista :( Ja Marakin on vähän sitä mieltä, että ei Helsinki. Kiitos paljon ja niin sinullakin! ♥

   Poista
 2. Täällä yksi jamkissa opiskeleva lukija! :) kannattaa ehdottomasti hakea, tosi kiva koulu ja aloja löytyy kivasti :) mitä alaa haluaisit lähteä lukemaan? Itse luen liiketaloutta, mutta kiinnostuksen kohteidesi perusteella suosittelen sinulle liiketaloutta, koska sieltä löytyy muodin suuntautumisvaihtoehto ja restonomipuolelta matkailu (sanoit olevasi kiinnostunut matkustamisesta) :)
  -heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii kiva! :) Onko miten vaikea päästä sinne kouluun? Entäs muuten Jyväskylä asumispaikkakuntana? Onko vuokra-asunnot kalliita? Oon mietiskellyt just vaikka sitä liiketaloutta, jos siinä vois erikoistua sinne muodin puolelle taikka sitten joku journalismin opiskelu TAI just se matkailu. vaihtoehtoja on! :D

   Poista
  2. No siis jyväskylä on tosi suosittu paikka hakea että siinä mielessä haastavaa päästä, mutta ei tietenkään mahdoton kun vaan panostaa pääsykokeeseen:) asumispaikkana tosi kivan kokoinen, ei liian iso eikä liian pieni ja kävellen/pyörällä pääsee helposti liikkuu ku välimatkat ei oo niin pitkiä. Vuokrataso on suht kallis varsinkin opiskelijabudjetille, yksiöt on 400-500e, kaksiot luokkaa 600-800e riippuen asunnosta ja sijainnista.. tietty täältä löytyy koasin kämppiä jotka on hinnaltaan opiskelijalle suunniteltu:)
   -heta

   Poista
 3. Jyväskylään on tosi vaikeeta päästä lukemaan ainakin liiketaloutta, joten jos et todella aijjo 100%:sti panostaa siihen, niin tuskin tuut pääsemään, varsinkaan, koska et saa pisteitä yo-todistuskesta. Kannattaa harkita vähän pienempiäkin paikkakuntia... :) Ei se jkl kaupunkina niin ihmeellinen nyt ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okeei.. aattelin jyväskylää just sen takia että se ei ois niin iso ku esim helsinki tai tampere tms :p ja uskon että tuskin se nyt mitenkään ihmeellinen on, yks vaihtoehto vaan :D

   Poista
  2. Oulu! :D Mukava kaupunki ja mun makuun just sopivan kokoinen! Sitten kun ei asu aivan keskustassa niin ei edes tunnu että asuu näin ''isossa'' kaupungissa.. :)

   Poista
  3. Juu Oulustakin oon kuullu paljon hyvää, mutta kun se olis entistäkin pohjoisemmassa! :D

   Poista
 4. Mä voin liputtaa tän Mikkelin puolesta!;) Ois tonne Jyväskylään lyhyt matka ja Helsinkiinkin pääsee noin kolmessa tunnissa... :) Tää on myös mukavan kokonen kaupunki musta. Yksiöitä täällä on huonosti tarjolla, mutta kaksion keskustan läheisyydestä saa kohtuu hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okeei, sekin vois kyllä olla ihan kelpo vaihtoehto :)

   Poista
 5. oij ko oot kaunis c: ja toi valkone neule on ihana! ♥

  http://eksynytsankari.blogspot.fi

  VastaaPoista