maanantai 28. lokakuuta 2013

My weekend


Oivoi ihan hävettää laittaa näitä kuvia tänne kun laatu kusee ja pahasti :D Muutenkin kuvasaldo viikonlopulta on huonoakin huonompi. Mutta ei anneta kuvien nyt häiritä, ainakaan pahasti.

Eli mitäs mun viikonloppuun sisältyi? Perjantai, perjantai.. heräsin aamulla aikaisin ihan vain sen takia, että lähtisin hakemaan itselleni uutta hartaasti odotettua Iphone 5S:ää. No mitäpä lottootte oliko niitä tullut kuin about yksi kappale Expertille. Kaiken lisäksi varauslistalla oli suunnilleen 20 ihmistä ennen minua. Erittäin hienoa. Tämän jälkeen kävin kaikki muutkin puhelinliikkeet läpi, mutta osasin kyllä jo arvata, että eihän niitä puhelimia missään ollut. Jonnekin ei ollut tullut vielä ollenkaan ja joissakin paikoissa oli yksi kappale niitä mustia iphoneja jäljellä. Ja minähän en mustaa huoli, mikä tahansa muu kelpaa. Mutta ai että sitä v*tutuksen määrää mitä perjantaina oli.. Sitten kun vielä tuolla DNA-kaupassa oli oikein laitettu esille juuri se yksilö minkä halusin itselleni! Mutta eihän sitä näytekappaletta tietenkään saa. Aivan kuin kettuillessaan joku tuonkin tehnyt, että varmasti ottais päähän ja kunnolla :D Noo kyllä mä sen uuden puhelimen tämän viikon aikana saan, hyvällä tuurilla jo huomenna :)

Perjantaina tuli käytyä myös porukalla leffassa ja järkkäiltiin lauantaisia Senjan tupareita. Lauantai sitten menikin juhliessa Senjan luona. Tupareissa oli tarjolla meidän melko tujua boolia, joka siltikin maistui aivan mehulta (melko petollista siis) ja oli sipsiä, cocktailpiirakoita, popcornia yms. Boolit ainakin meni hyvin kaupaksi :D Tupareissa meitä oli loppujen lopuksi kaiken kaikkiaan 13 henkilöä ja mukavaa oli! Iso kiitos kaikille mukana olleille! Baarissakin käytiin, mutta näin jälkeenpäin harmitti, että piti edes baariin lähteä. Olisi ollut varmasti hauskempaa pysyä Senjalla ja pitää kotibileet. No ensi kerralla sitten :--D Nyt onkin houkuttanut sellaiset kunnon kotipippalot, joten niitä tässä suunnitellaan jo ensi kuussa järkättäväksi! Kotibileet on parasta♥ Toivottavasti saadaan taas kunnon kiva poppoo kasaan :)

Mites teijän viikonloput meni? :)

4 kommenttia:

 1. Olis kyllä ihan mahtavaa pitää pitkästä aikaa kotibileet! :D Meilläkin se menee yleensä siihen, että ensin alotellaan jonkun luona ja sitten siirrytään baariin.. Paljon kivempaa oli sillon alaikäsenä kotibileissä. :D Toivottavasti saat uuden kännykän pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanoppa muuta! :D baarit alkaa olla jo niin yliarvostettuja :D säästyy rahatki ku ei tarvii baaris ostella kalliita drinkkejä :D juu näillä näkymin huomenna saan sen! :3

   Poista
 2. Mullekin oltaisiin tuo kyseinen Iphone käyty hakemassa jo perjantaina, vaan eipäs ollutkaan enää. Juuri tuolta DNA-kaupasta, onneksi älyttiin jättää soittopyyntö niin tällä viikolla minäkin saan tuon kapistuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nonii hyvä että sinäkin sen saat vihdoin! :)

   Poista