tiistai 15. lokakuuta 2013

New dresses and other stuff

Viininpunainen mekko - Missquided 7,22€

Musta mekko - Missguided 32€

Nelli lempipuuhissa..

Heiiii! Tuntuu, että en olis valovuosiin päivitellyt tänne mitään :o Mutta joo hengissä ollaan ja mitäs kaikkee tässä välissä on tapahtunu? No ainakin lauantai meni kokonaan aamusta iltaan muuttopuuhissa, kun lähdettiin Senjan muuttokuormaa hakemaan Savonlinnasta. Huh huh se meni kyllä täysin salitreenistä se niiden muuttokamojen roudaus paikasta toiseen. Miten yhdellä ihmisellä edes voi olla niin paljon tavaraa? :D

Töitä ei oo vieläkään kuulunut eikä näkynyt. Oon mm. laittanut kymmeniä sähköposteja kysellen oppisopimuspaikkaa vähän sinne ja tänne, mutta kaikista tuli kieltävä vastaus. Iisalmen kaupunki kuulema ei ole valmis ottamaan oppisopimuksella töihin_mihinkään_. Toiset sanovat, että ei ole varaa ottaa ketään oppisopimuksella, tai ei tarvitse, tai ei ole kunta antanut määrärahoja oppisopimuslaisia varten jnejne. Toisin sanoen oppisopimus on lähes mahdoton juttu. Näköjään on sitten "parempi" kyhjöttää työttömänä kotona. Koulujakaan ei ole alkamassa kuin vasta ensi syksynä. Nice.

Mutta nyt siihen olennaiseen asiaan! Missquidedilta tilaamani mekot saapuivat tuossa eilen. Tai sanoisinko, että "mekot". Koska ei tuota viininpunaista voi kukaan käyttää mekkona vaikka se muka mekko on?! Se on todella ohutta kangasta ja yltää kyllä takamuksen alapuolelle, mutta nousee jo pienestä liikahduksesta korviin asti. Olis todella häveliästä kulkea tuo pelkkä "mekko" päällä :-D Ehkä ihan suosiolla käytän sitä shortsien kanssa. Muuten kyllä tykkään tuosta todella paljon!

Ja sitten tuo toinen.. hmm. Sekin minun makuuni hieman liian paljastava :D En halua saada julkisilla paikoilla kaiken maailman pervoja perääni tuon takia. Mekon helma on sopiva, mutta tuossa kyllä tissit näkyy liikaa.. liian suuri/avara leikkaus tuossa edessä. Btw olisko joku kiinnostunut ostamaan multa tota mekkoa? :D Voi tietysti olla, että pidän tuon kuitenkin silti itelläni.

Mitäs pidätte mekoista? :)


4 kommenttia:

  1. Ihana Nelli <3 Se on aina niin kiinnostunut sun uusista jutuista, hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha jep! <3 entiiä kumpikohan meistä on onnellisempi sillon kun joku paketti saapuu :-D

      Poista