maanantai 21. lokakuuta 2013

Postaustoiveita?

Hei kertokaas mulle jotain postausideoita, koska mulla itselläni lyö pää vähän tyhjää! Enkä oikeasti nyt keksi ainakaan mitään kovin järkevää postattavaa :D Voi ehdotella kaikenlaista! Mm. olis mukava tehdä taas pitkästä aikaa mielipidepostaus, mutta varsinkaan niihin mulle ei tuu mieleen mitään kunnollista aihetta :s

Eli mistä te haluaisitte täällä lukea/nähdä kuvia?

12 kommenttia:

 1. Miten te kuvaatte yleensä nää asukuvat? :o Tai siis kun me kuvataan aina niillä perusasetuksilla ja automaatilla, niin tulee tosi pimeitä kuvia. :( Nuo on tosi onnistuneita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan automaatilla vaan :D toi samsungin kauniit kasvot-asetus ollu ihan paras, jolla saa selviä kuvia ja just sellasia mistä tykkään:) kai se vaan johtuu kamerasta ja no kyllä tollaki saa pimeitä kuvia jos ei oo ulkona tarpeeks valosaa:D

   Poista
 2. Tee videopostaus, My day-postaus tai mielipidepostaus teiniäiteydestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu vois ollakki ihan toteuttamisen arvosia postausvinkkejä! :)

   Poista
 3. saisko yhen postauksen ilman tuota naamablurria.. sulla on kauniit kasvot ilman tuommostakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no joo:D ja kiitos! mua häirihtee vaan ne silmäpussit useesti, mutta juu pitää välillä kuvata jollain toisella asetuksella:)

   Poista
 4. sellainen what's in my bag postaus ja semmonen joku lokakuun suosikit postaus ja jtn sisustuspostauksia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sellanen laukun sisältö-postauksen tein joskus ja se on vähä semmonen tylsä ku ei siel laukus mitään ihmeellistä ole, kaikki peruskamat:D mutta toi kuukauden suosikit on hyvä idea! voisinki tehä sellasen nyt kuun vaihteessa :) kiitti vinkeistä!

   Poista
 5. Pliis tee se videopostaus!! Ois niin kiva kuulla, millanen ääni sulla on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei siinä oo mitään hienoo kuultavaa :D mutjoo vois koittaa jonkunlaisen videon kehitellä. Veikkaan, et en mitään sellasta ihan perusvideoo tee missä vaan istutaan paikoillaan ja puhutaan joutavia kameralle.

   Poista