maanantai 25. marraskuuta 2013

Ice cold strawberries

Arvatkaapa vaan tuliko kuvattua viime lauantaina yhtään mitään videota videopostausta varten? No ei. Lauantai olikin melkonen häslinkipäivä enkä oikeesti ehtinyt videoida mitään järkevää. Mun piti käydä töissäkin vielä lauantaina. Sen jälkeen oli laittautumista, kaupassa käyntiä, tavaroiden pakkaamista ja kuljettamista ja kaikkee mahdollista. (Mikäs sen mukavampaa kuin pöytäkoneen käsin raahaaminen ulkona kylmällä ja liukkaalla kelillä paikasta toiseen..) Kaiken lisäksi tuntui, että puhelinkin pirisi taukoamatta ja facebookissa ihmiset tykitti viestiä. Mikä siinä on, että sillon kun itsellä on kiire niin kyllä sillon kaikki kaipailee, mutta muuten ei kukaan melkein koskaan? :D Meni kyllä totaalisesti hermotkin päivän aikana useampaankin otteeseen. Onneks olo helpotti Senjan luokse päästyä. Sit sai alkaa rentoutumaan ja odottelemaan porukkaa bileisiin :)

Bileet meni todella kivasti. Kiitos kaikille paikallaolleille! Otetaan taas uusiks tässä piakkoin. Ehkä itsenäisyyspäivänä? Pikkujouluthan pitäs vielä pitää.. ;) Meillä oli taas tuttuun tapaan tarjolla boolia, tällä kertaa mansikkaista. Se oli kyllä vähintään yhtä petollista kuin aiemmat meijän tekemät boolit :D Tarjottavana boolin lisäksi bileissä oli cocktailpiirakoita, mokkapaloja, kahdenlaisia sipsejä, karkkia ja popcornia. Btw ne uudet Taffelin Ranch -sipsit on ihan tajuhyviä ♥ Yleensä en sipseistä niin perusta, mutta noi oli kyllä niiiin maukkaita. Suosittelen maistamaan!

Mutta niin, videomatskua ei taida illalta olla? Paitsi Kristiina ehkä taisi jotain Senjan sekoiluja ottaa nauhalle :-D Mutta mitään järkevää ja julkaisukelposta matskua ei kyllä illalta ole. Sunnuntaina sitten pitikin lähteä pienessä darrassa Matkukseen shoppailemaan.. olo oli kyllä koko sunnuntain niin hehkeä ja väsynyt. Pari pientä ostosta lähti Kuopiosta mukaan, mutta esittelen ne sitten paremmin, kunhan saan ne valoisan aikaan kuvattua. Nyt mukavaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti