maanantai 18. marraskuuta 2013

New iPhone Case

iPhone 5 suojakotelo - Friis & Company, Nelly.com 14,95€

Hommasin vihdoin ja viimein uudelle ihanalle iPhone 5S:lleni suojakotelon, vieläpä leopardikuosisen sellaisen ♥ Friis & Companyn puhelimen suojus löytyi Nellyltä hintaan 14,95€. Ei mielestäni yhtään paha hinta, koska yleensä tuollaset maksavat ainakin sen pari kymppiä. Normaalisti en yleensä tykkää tollasista kotelosuojuksista, mutta jotenkin vaan tää yksilö pisti kovasti silmään Nellyn sivuilla, että olihan se pakko tilata.

Kotelo on tekonahkainen ja sisus vuorattu tekomokalla. Sisältä löytyy pari paikkaa myös korteille. Kätevää! Ei tarvii kauppaan lähtiessä välttämättä ottaa mitään muuta mukaan kuin toi :) 

Mitäs pidätte? Nyt on mun rakkauspakkaus hyvin suojattu :3

13 kommenttia:

 1. Jos joskus haluat uusia tilata, niin kannattaa kattoo ebaysta (brittien). Sieltä saat tolla hinnalla ainakin kahet, varmaan kolmetkin suojakuoret:) Ite oon sieltä aina tilaillu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu nii ebaysta sais kyllä halvalla mutta sieltä kestää niin kauan tulla ne ostokset ja oon niin malttamaton :-D

   Poista
 2. Oo ihanat!♥ oon niin hulluna puhelimenkuoriin ;-D

  VastaaPoista
 3. Tiiätkö mitä? Luurisi on kylläkin iPhone 5S eikä Iphone 5S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. njoo no jos haluu olla pikkutarkka :D mut kaikki kummiski tajuaa

   Poista
  2. No joo, totta tuokin, kIrsi. hIeno bLogi sulla muuTen. aiKa kivA Ja silleeN. eI soVi olLa pikkUtarkka

   Poista
 4. Huomasit varmaan että kun käyttää isoja kirjaimia väärissä kohdissa niin rupeavat sanat näyttämään yhtä hölmöiltä kun sinä kirjoittaessasi Iphone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei toi kirjotusasu aiemmin itteeni ainakaan häirinny, mutta nyt rupes häiritsemään kun otti asian kunnolla puheeks :DD

   Poista
 5. Vaikka tässä onkin kyse sun puhelimen uudesta kuoresta niin silti on pakko kysyä, että miten sä laitat sun kulmat? :D Välillä sun kulmat on just täydelliset ja sit välillä sieltä "lopusta" ne on jotenki oudon näköset? En osaa selittää millä tavalla oudot, ihanku ois lovi kulmassa tai jotain D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha aijaa :D öö no iha vaa kulmakynällä väritän, mut tosiaa yleensä esim töihi lähtiessä vaa hutasen vähä väriä toho "alkuosaan" ja en ollenkaa sinne loppupuolelle. nii ne nyt voi välillä olla vähä mite sattuu, ku ei ehi paremmi laittaa :D oonki täs miettiny et voisin ostaa ihan sellasen kulmävärin, sellasen luomivärin tapasen ku sillä varmaan sais parempaa jälkee aikaan :) kynällä tehtynä (ja yleesä viel tylsällä semmosella) niistä tulee vähä hutiloidut.. vois tosiaa vaikka heri huomenna ostaa kokeiluun sellanen kulmaväri :)

   Poista
  2. *kulmaväri ja *heti.. puhelimella nopeesti kirjotettaessa tulee näitä virheitä :D

   Poista