sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Answers

Mikä on sun lempiruoka? Entä lempijuoma?
- Joku kanaruoka! En oikein välitä esim. mistään naudan sisäfileistä enkä porsaan kyljyksistä yhtään. Kana on ihan ehdoton suosikki. Esim. joku maukas ja ohut kanafilee kermakastikkeessa ja uuniperunat nams ♥ Lempijuoma ruuan kanssa vesi tai maito.
 

Lempialkoholijuoma?
- Maitopohjaset juomat on parhaita, mm. valkovenäläinen, vadelmagootti, pink lady.

Mitkä 3 asiaa ottaisit mukaan autiolle saarelle?

Puhelimen, kaverit ja ruokaa.

Mikä olisi sun unelmien ulkomaanmatka? Minne matkustaisit, kenet ottaisit mukaan ja miten pitkään olisit paikanpäällä?

- Sellanen yhdistelmä kaupunki- ja rantalomaa. Eka vaikka New Yorkiin viikoksi ja sen jälkeen pariksi viikkoa Balille taikka Thaimaahan, ja tietenkin viiden tähden hotelliin :3 Eiköhän sitä poikaystävän kanssa lähtisi. Shoppailumatka voisi olla kyllä toisaalta mukavempi ehkä kaveriporukalla :)

Mikä olisi sun unelmien työpaikka tai mitä tekisit kaikista mieluiten työksesi, jos saisit itse päättää?

- Sellanen työ olis ihan unelma, missä itse saisi päättää omat työajat. Ois kyllä aika huippua vaikka bloggailla työkseen ja reissata ympäri maailmaa ja käydä erilaisissa tapahtumissa. Vaikka sellanen oma matkailublogi.

Jos voittaisit lotossa 5 miljoonaa, mitä tekisit niillä rahoilla?

 - Maksaisin eka kaikki opintolainat pois. Sen jälkeen lähtisin reissaamaan ulkomaille ja siellä varmaan menisi ainakin vähintään se kuukausi, kun kiertää kivat paikat läpi :D Hommaisin myös oman hienon asunnon. Ehkä myös joku loma-asunto jostakin ulkomailta. Pitäisin kunnon bileet koko kaveri/tuttavapiirin kesken, Hankkisin unelmien vaate- asuste- ja kenkäkokoelmat, antaisin rahaa läheisille ja kyllähän siitä summasta riittäisi hyväntekeväisyyteenkin. Säästöön varmasti jäisi ihan hyvin rahaa pahan päivän varalle. Ainiin ja kyllä mä sen hienon auton ja ajokortin vihdoin hommaisin :D

 Mikä oot horoskoopiltasi?
- Kaksoset
 
Vastaako horoskooppimerkin yleinen luonteenkuvaus sua?

- Kyllä yllättävänkin paljon joo :D "Eläinradan Peter Pan, villi ja vapaa Kaksonen ei koskaan kasva kokonaan aikuiseksi. Ei niin, ettäkö hän olisi kypsymätön tai naiivi, päinvastoin – hän vain on Jumalten sanansaattajan ominaisuudessaan saanut synnyinlahjakseen ikuisen nuoruuden salaisuuden. Hän ei lakkaa innostumasta, hän on aina valmis kokeilemaan jotakin uutta, ja aina hänen silmänsä säteilevät ilkikurista uteliaisuutta" Kaipaan koko ajan jotain vaihtelua ja kyllästyn nopeesti asioihin, kärsimätön ymym. Oikeastaan kaikilla tutuillakin horoskoopit kuvastaa just sitä millasia ne on :D

Kuvat: weheartit

Ootko enemmän tunne- vai järki-ihminen?

- Molempia, tässäkään asiassa en osaa päättää kumpi olisi se hallitsevampi puoli?

Mitä mieltä oot teinikihloista?

- Kyllähän se joillakin voi kestää (harvinaista), mutta yleensä aika turhaa ja lapsellista touhua. Ei sitä yleensä vielä siinä iässä voi lupautua kenenkään kanssa mihinkään avioliittoon.
 
Sun pituus ja paino?
- n. 166cm ja ääh emmää oo sitä painoo taas mitannu pitkään aikaan.. jossain 50 kilon paikkeilla kuitenkin.
  
miks et tee videoita? =)
- mm. sen takia ei oo tullu tehtyä, koska en tykkää ainakaan itse kuunnella omaa sönkötystäni videolta r-vian takia :/ Mutta voisin kyllä jonkunlaisen pienen videon tehdä, kunhan sais jotain hyvää matskua :D
 
 Mitä urheilulajia et ikinä pystyisi harrastamaan?
- hmm.. paini tai nyrkkeily?

 Mitä tykkäät tehdä yksin?
- Esim. kirjoittaa jotain juttuja. Silloin pystyy kunnolla keskittymään, eikä muiden läsnäolo häiritse, silloin nimittäin ajatus harhailee vähän väliä.
 
Noloin juttu, mitä olet tehnyt?

- Ää ei tuu nyt mieleen :D Kyllä niitä varmasti on, mutta ei ainakaan mitään kovin pahoja sentään.

 Minkälaiseksi kuvittelisit itsesi, jos olisit poika?
- Sellanen, joka tykkää laittaa hiuksia ja hiukset pitää olla aina hyvin x) Ja sellanen joka pukeutuu aika skeittarityyliin. Ja varmaan harrastaakin skeittausta. Muutenkin sellanen, joka huolehtii omasta ulkonäöstään ja tyylistään. Käy salilla, mutta ei oo mikään himobodaaja :D
 
 Pidätkö nimestäsi?
- En.. olis ihan kiva vaihtaa, mutta miten sitä oikeasti tässä iässä enää osaisi nimeä vaihtaa joksikin ihan toiseksi? Silloin olisi hyvä, jos valitsisi vaikka toisen oman nimensä kutsumanimeksi tms. Mitä sukulaisetkaan siitä nimenvaihdosta tykkäisi ja osaisi kutsua jollakin toisella nimellä tuosta noin vaan :D

Oletko koskaan joutunut tilanteeseen, että et tiedä mitä vastata? jos olet niin miksi?
hmmmm onhan niitä.. :D Joko joku asia on tullut aivan puun takaa ja on ihan häkeltynyt tai sitten on ollut itsellä jotain mitä ei halua/kannata kertoa.
  
Olisitko onnellisempi jos olisit todella rikas?
- Ei se rikkaus onnea loppujen lopuksi tuo. Tällä hetkellä muut asiat ovat kuitenkin sen verran hyvin, että rahapuoli on melkeinpä ainut asia missä olisi hieman parannettavaa, joten kyllä se pieni lisäraha toisi onnea ja veisi vähän huolia pois :)

 Pystyisitkö leikkaamaan hiuksesi olkapäille asti?
- En. Ainoastaan vain, jos olisi oikeasti jokin pakko. Onneksi sellasta pakkoa ei kuitenkaan ole :D
  
Onko sinulla mitään riippuvuutta?
- Puhelin- ja suklaariippuvuus ainakin!
  
Oletko äkkipikainen?
- En?

Kuvat: weheartit
 
Romanttisin hetki minkä olet kokenut?

- Varmaan ne ihanat ja syvälliset rakkaudentunnustukset :D Ei siihen romanttisuuteen välttämättä tarvita mitään suuria tekoja, sanoja kyllä.
 
Pelkäätkö pimeää?

- Ehkä vähän :D Mielikuvitus pääsee välillä valloilleen..

 Hedelmä mikä kuvaisi sinua parhaiten?
- Ohoh vaikea kysymys! Mara heti sano, että kirsikka. Olkoon sitten se :-D
 
Millaista elämäsi oli 15-vuotiaana? 
- öö.. hyvin erilaista kuin nyt, kaveripiirit muuttuneet. Aikuistunut paljon, saanut itsevarmuutta paljon, ulkonäkö muuttunut. Sanotaan nyt, että nyt on asiat niiin hemmetin paljon paremmin, että huhhuh! Sillon taisin olla vaa kunnon heppatyttö :-D
 
Kuinka paljon olet muuttunut niistä ajoista?
- Siihen tulikin jo vastaus edellisessä, eli paaljon :D
 
Miksi lokinpaskat?
ehe ehe, koska lokeilla on tapana paskoo päälle. Yleensä laitan valkeeta luomiväriä korostamaan silmiä ettei näyttäis silmät vaikkapa niin väsyneiltä tms. Ja yleensä laitan sitä vain silloin kun olen lähdössä esim juhlimaan ja levitän sitä koko matkalle siihen alaripsien alle. Vaikea selittää, mutta ei se kyllä lokinpaskalta näytä ainakaan omaan silmääni :D

Mikset puhu:D

- Kenelle? :D Ei yleensä tule kaupungilla mentyä juttelemaan jollekulle täysin randomille niitä näitä ellei ole sitten syytä kysyä neuvoa jonnekin tms. Voi myös olla, että en siitä jostakin tietystä henkilöstä henk.kohtasesti pidä, joten en sille omia asioitani jaa tai kaveeraa muutenkaan mitenkään. Yleisin syy voi olla myös, että yksinkertasesti ei ole mitään järkevää sanottavaa tai ylipäätään mitään asiaa sillä hetkellä sille jollekulle :-D
 
Olisi kiva jos tekisit nämä videolla! :)
- No nyt tällä kertaa en tehnyt, mutta jonkun videon joskus voin tehdä.

parhaat ja huonoimmat puolet itsessäsi?

- Positiivisuus, tunnollisuus. Huonoja päättämättömyys ja malttamattomuus. 

mitä eniten haluat joululahjaksi?
- Apple Macbook Air ♥
  
missä kaupungissa haluaisit asua?
Emmää tiedä, toistaiseksi haluan pysyä vielä täällä. New Yorkissa ja Lontoossa olis kiva joskus edes hetken asua :D
  
lempimaasi?
- SUOMI! :D Emmä tiiä.. vois olla Britit ja USA, VIELÄ ei oo kokemusta kummastakaan.

Kuvat: weheartit
 
parhaat asiat joulussa?

- Suklaa ja piparit :--D Ja noo tietysti loma, se tunnelma ja rentoutuminen. 

Unelmien matkakohde?
New York, Bali, Lontoo, Miami, Los Angeles, 

 Missä maissa oot käynyt?
- Ruotsi, Viro, Thaimaa, Dominikaaninen tasavalta.
 
Kosmetiikkatuote, mitä ilman et voisi elää?

- Meikkivoide ja ripsiväri.
  
Lempiherkku?
- Suklaa

 Paras tapasi rentoutua?
- Riippuu. Ihanin olisi ehkä, jos pääsisi jonnekin kylpylähotelliin viikonlopuksi. Normaalisti kuitenkin vain se, että on vaan ja katsoo lempi tv-sarjoja sohvalla herkkujen kera, taikka sitten lähtee viihteelle kavereiden kanssa. 
 
Kauanko oot kirjoittanut blogia?

- Öö kai jonkun reilun vuoden? :D
 
Mistä haet inspiraatiota?

- Blogeista ja ylipäätään kaikkialta netistä, lehdistä, TV:stä, kaduilta, kavereilta milloin mistäkin :D

 Mitä odotat eniten joulussa?
- Niitä kaikkia herkkuja ja lomaa ja rentoutumista :3
 
 Oletko koskaan matkinut, toisen pukeutumista?
- En ole koskaan matkinut ainakaan tarkoituksella. Tietysti sitä ottaa aina toisilta vähän vaikutteita omaan tyyliin. Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa ja niin tekee varmaan kaikki. Jos siis nään jonkun tyylikkään, niin tietenkin vähän mietin, että miten mulle tollanen asu passaisi. Tai näen vaikka jonkun kivan asusteen tai väriyhdistelmän tai mitä vaan. Jos se miellyttää, niin haluan tietenkin itsekin sitä kokeilla.
 
Oletko ollut onnettomuudessa?

- Enpä muuten mitä nyt pari pientä tapaturmaa sattunu :D Niinku just se kun hajotin tän leukani ja siitä vieläkin on tuo arpi muistona. Sekä joskus pienempänä tipahdin talon ullakon lattialaudotuksen läpi betonilattialle muutamasta metristä :D Sillonkin ois voinu käydä pahasti, mutta onneksi venähti vaan nilkasta nivelsiteet ja kävelin muutaman päivän kävelykepeillä.

Kiitos kaikista kysymyksistä! :) Toivottavasti joku jaksoi jopa lukea tän kokonaan :D 

EDIT. Jostakin syystä tämä blogger sekoilee näiden tekstien värin ja lihavoinnin kanssa -.- Tässä muokkausosiossa näkyy kyllä kaikki oikein, mutta julkaistussa versiossa on vähän miten sattuu. 

8 kommenttia:

 1. haluasitko tehdä postauksen saliharrastuksestasi? kuinka usein käyt salilla? millaista ohjelmaa teet? mitä liikkeitä millekin lihasryhmille? millaiset treenivaatteet sinulla on? jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voin yrittää jonkunlaisen postauksen siitä väsätä :)

   Poista
  2. joo sellanen postaus ois tosi hyvä! kuvien kera ois vielä parempi!

   Poista
  3. juu no sen postauksen teen :D yritän myös niitä kuvia saada jonkunlaisia :)

   Poista
 2. "EDIT. Jostakin syystä tämä blogger sekoilee näiden tekstien värin ja lihavoinnin kanssa -.- Tässä muokkausosiossa näkyy kyllä kaikki oikein, mutta julkaistussa versiossa on vähän miten sattuu. "

  Eikös media-assarin pitäisi ostata korjata koodeista muokkaamalla tuollaset bugit XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei meille siellä kyllä kauheena html-koodijuttuja opetettu, että en tosiaan oo niissä mikään mestari :D mutjoo eihä toi ois mikää iso homma korjata mut ei jaksa nyt vaivautua ku ei oo niin häiritsevä :-D

   Poista
  2. Fontin muuttaminen, värin ja tekstin korjaaminen on niin pieni ja helppo juttu, että kyllä pitäis joka media-assarin osata..?

   Poista
  3. joo no varmaan ois onnistunu jos ois vaa kehannu :Dd mut ton postauksen tekemiseen meni jo muutenki nii kauan että ei enää jaksanu alkaa niitä vielä säätämään :D

   Poista