tiistai 17. joulukuuta 2013

Shopping at Victoria's Secret


Se joka ei vielä tiennyt, että oon ihan hulluna Victoria's Secretiin niin nyt viimeistään tulee kaikille selväksi :D Ylipäätään kiinnostuin Lontoon reissusta juurikin sen takia, koska tiesin siellä olevan lähin VS:n myymälä. Ja sillä myymälällä tarkotan tollasta ihan kunnon isoa liikettä, eikä niitä pienen pieniä lentokentän tuoksukojuja. Ton kaupan todellinen koko tuli mullekin aivan yllätyksenä. Luulin sen olevan vain yksikerroksinen, mutta sinne sisään astuttuani selvisi, että VS:ää oli kokonaiset 4 kerrosta! Me like :3 

Mulla tuli ostettua tuolta pääasiassa vain alusvaatteita, mutta pari kosmetiikkajuttua lähti myös mukaan. Teen koko Lontoo-reissun ostoksista ihan omat postaukset hieman myöhemmin. Veikkaan, että menee viikonloppuun, koska haluan saada niistä kunnon kuvat otettua valoisan aikaan.

Toi koko kauppa oli ulkoa ja sisältä niiin hieno, että eihän siinä malttanut edes kunnolla shoppailla, kun halusi vain ihastella sitä sisustusta :-D ja aww toi joulukuusi koristeineen ja lahjapaketteineen ♥ Voiko enää joulukuusi söpömmäksi mennä? 

Olisin valehtelematta voinut ostaa lähes kaiken mitä Victoria's Secretillä oli myytävänä. Löysin mm. yhdet todella päheet alusvaatteet, mutta kun katsoi sitä pelkkien rintsikoiden hintalappua niin jooo-o 215£. Eli jotain ehkä 260€, huhhuh :D Harmi en niitä voinut, tai itse asiassa en vain kehdannut ostaa ylikorkean hinnan takia..

Mutta joo toi VS:n myymälä on kyllä ihan käymisen arvoinen kohde, vaikka sieltä ei välttämättä mitään ostaisikaan. Ainahan voi vain ihastella. Liike sijaitsee siis keskustassa aika lähellä Oxford streetiä New Bond streetillä. Kannattaa Lontoossa käydessään poiketa paikan päällä ;)

2 kommenttia:

  1. teetkö alusvaatepostauksen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä ne saattaa täällä blogissa vilahtaa ne ostokset, mutta emmä niitä itteni päällä kuvaa ja julkase täällä xd

      Poista