torstai 5. joulukuuta 2013

What you waiting for?

Hellurei ja näin heti alkuun mahtavaa pidennettyä viikonloppua kaikille! Oon tällä viikolla ollut todella ahkerasti töissä kaikki päivät (hyvä minä!) ja joka toinen päivä heti töistä salille rehkimään selluliitteja pois. Noei, eipä tota taida ainakaan enää olla :-D Ihan tajutonta kiirettä ollut koko viikko, se jos mikä on harvinaista ainaki mulle. Kyllähän tässä tuli vähän mutkiakin matkaan pikkujoulujen + Senjan synttäribileiden järkkäilyissä. Me fiksut tytöt nimittäin ei otettu selvää, että moneen alko on auki ja tietenkin mentiin sinne aivan liian myöhään. Booliakin kun oli tarkoitus juhliin tehdä niin mistäs siihen viinat?! No onneks saatiin kuin saatiinkin järkättyä edes pieni pullo siihen tarkoitukseeen. Näin siinä käy kun jättää kaiken viime tippaan, älkää ottako mallia :D

Millaisia suunnitelmia teillä on itsenäisyyspäivän varalle? Juhlimaan vai kiltisti kotona?

Ja huh ensi viikolla jo Lontooseen ♥ Ei sitä voi uskoa todeksi kuin ehkä vasta sitten kun on oikeasti siellä Helsinki-Vantaalla nousemassa koneeseen, jos sillonkaan.. Whipii! Niin hei, jos siellä ruudun toisella puolella on joitakin Lontoossa ennen reissanneita niin kertokaa ihmeessä vinkkejä ja ehdotuksia matkaa varten! :)

Ihanaa, kun tää jo pitkään kestänyt säästökuurikin alkaa viikon päästä helpottamaan, kun pääsee vihdoin shoppailemaan uutta vaatetta ja muuta mukavaa. Ajattelin siellä Lontoossa satsata ainakin yhteen merkkilaukkuun TAI kelloon.. saa nähdä kumpi lähtee mukaan ;)

Mutta joo sen pidemmittä puheitta mä lähen nyt suihkuun ja sen jälkeen sohvalle lössöttämään ja rentoutumaan karkkipussin kera. Hauskaa viikonloppua vielä kerran! ♥

Ainiin! Laittakaas vielä niitä kysymyksiä lisää tonne edelliseen postaukseen, thänks :3 Vastaan varmaan joskus viikonloppuna niihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti