sunnuntai 19. tammikuuta 2014

New stuff

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor tehohoito

We Care Icon Magnetic Lips huulipuna, sävy 22 Perfect red 
Max Factor Masterpiece Max ripsiväri

Enpä ois sillon joskus aikoinaan uskonut, että ostan itselleni kirkkaanpunaisen huulipunan saatikka käytän sitä ja tykkään siitä. Ihmeitä tosiaan voi tapahtua ;) Elikkäs tuli tuossa muutama päivä sitten käytyä Emotionissa tuhlailemassa joululahjaksi saamaani lahjakorttia. Vielä jäi rahaa kortille, mutta nää pari uutukaista sain pitkän harkinnan jälkeen hommattua.

Tota Aussieta on niin hehkuteltu joka paikassa, että pitäähän minunkin testata onko oikeasti niin hyvä, mitä sanotaan. Tehohoitoja en ole koskaan hiuksilleni käyttänyt, joten siltäkin osin toi 3 minuutin tehohoito on ihan uusi tuttavuus. Rakastuin varsinkin sen tuoksuun ♥ Sellainen hyvin jännä. En osaa oikein selittää, miltä tarkalleen ottaen tuoksuu. Jostakin syystä mulle tulee siitä joku hubbabuban tapainen purkka mieleen? :D Kerran tätä jo käytin ja huomasin kyllä ainakin sen, että hiuksiin tuli heti lisää kiiltoa, sileyttä ja pehmeyttä. Vaikuttaa siis ihan kelvolta hiustuotteelta.

Toi ripsiväri ei oo kyllä millään tavalla uusi mulle. Edelleenkin toi Max Factorin ripsiväri on ehdottomasti paras, mitä tiedän! Aina erehdyn kokeilemaan uusia ripsivärejä, mutta ei VIELÄKÄÄN mikään oo päihittänyt tuota :o

We Care Iconin kaikki meikit on ollu tosi positiivisia yllätyksiä. Tosi hyvä hinta-laatusuhde mielestäni. Erityisesti oon tykästynyt niihin huulipuniin sekä aurinkopuuteriin. Seuraavaksi ajattelin kokeilla saman sarjan puuteriakin. Toi huulipuna on tosi miellyttävän tuntunen huulilla, sellainen hyvin huulivoidemainen. Sävykin on aika hot ;) Ainut, mikä ahdistaa punaisen huulipunan käytön kanssa, on se että miten sen saa oikeasti kunnolla pysymään huulilla? Tuntuu, että pitää koko ajan käydä tarkistamassa onhan ne punat kohdillaan eikä ihan levinneenä pitkin naamaa :D Miks en oo aiemmin kehdannut kokeilla punasta huulipunaa?! No parempi myöhään, kun ei millonkaan :D

Asiasta kolmanteen; tuli eilen oltua viihteellä ja ainakin nää mun kanssatoverit oli melkosessa tuubassa haha :--D Mutta ei siinä, ihan jees ilta oli ainakin osittain. Nyt on kyllä taas saanut hetkeksi tarpeeksi tosta juomisesta.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on joitain Icon We Care meikkejä ja on tosi hyviä! Se kulmakynä on paras, kun siinä on vielä sellainen hyvä harja päässä:) Myös Lumene Natural Coden meikit on hyviä! Sieltä suosittelen kokeilemana sitä poskipuna/aurinkopuuteri juttua.

    VastaaPoista