maanantai 20. tammikuuta 2014

Red or nude?

Kumpi teidän mielestä sopii mulle paremmin; punaiset vai nudet huulet? vai jotain siltä väliltä?

Sori kuvien kakka laatu. Instagramin ihmeellisestä maailmasta napattuja kuvia :-D Btw sieltä mut löytää nimellä kirsi66, mikäli kiinnostaa.

 Ite tykkään nykyään ainakin ihan ehdottomasti noista punaisista huulista ♥ Ei voi edes kuvitella ihan nudeja, hyi! Myös sellanen perus vaaleanpunertava/ vaalean pinkki on kiva, mutta täysin nudet huulet on kyllä niiin NOT :D

Millasista huulista ite itsellänne pidätte? :)

19 kommenttia:

 1. sulle sopii tosi kivasti nuo punaiset huulet! Olet muutenkin todella söppänän näköinen :-)

  http://caketasteslikeshit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti punaa huuliin! Harmi kun itselleni ei pahemmin punat sovi, jotain haaleita sävyjä tulee joskus käytettyä. Mieli kyllä tekisi vetäistä huuliin jotain oikein räikeänpunaista!

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa ihmeessä kokeilla sitä ihan räikeetä punasta! :) ei sitä tiiä vaikka sopiskin todella hyvin, ennenku kokeilee ;)

   Poista
 3. Mun mielestä sulle sopii molemmat todella hyvin :) Kallistuisin ehkä kumminkin punaisen puolelle, saa vähän väriä kasvoille :)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin sopii toi punanen ! :) itekki vähä aikaa sitte testasin punasta itelläni ja yllätyin ku ei näyttänykkään niin pahalta mitä olin kuvitellu, kyllä kannattaa testaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) niinpä! sitä ei tiiä ennenku kokeilee:)

   Poista
 5. Nudehuulet ei käy kellekkään. Ne oli pari vuotta sitten teinilissupissiksien juttu mutta nyt kirsi, olet aikuinen nainen joten jätä nudehuulet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! xd juu nii oli, mutta on niitä edelleenki:D

   Poista
  2. Onpas ihanaa kuulla miten ollaan oltu "teinilissupissiksiä" xD musta enemmänkin käytös ja luonne tekee semmosen kun joku nide huulissa...o.O

   Poista
  3. nii onha se niinkin, mutta se on vaan näköjää tommonen stereotypia, että jos sulla on nudehuulet niin oot automaattisesti teinilissupissis :D

   Poista
 6. sulle sopii molemmat! kaunis oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, että molemmat sopii hyvin! :) Ja nuo sun hiukset on niin ihanat. <3

   Poista
 7. minusta ehk noi pinkehtävät sopii paremmin, mut punasetkin vois..:) tai semmone haaleanpunainen niinku koralli? mut noi nudetkin tosi kivat ! ite tykkään kans aika nudesta tai vaaleanpunaisesta jota käytän yleensä huulikiiltosävynä esim. baarissa :p

  VastaaPoista