sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Something in the way you move makes me feel like I can't live without you


Herättiin tänään tyttöjen kanssa "ajoissa" ihan asioikseen ottamaan uusia kuvia ulkona meistä kaikista ennen pimeän tuloa. Senja lähtee huomenna inttiin! Miettikää nyt, ihan vapaaehtosesti armeijaan rämpimään pakkaseen ja leikkimään sotaa niiden kaikkien miesten sekaan huhhuh.. :-D Niinpä nyt ollaankin tässä vietelty paljon aikaa yhdessä, kun seuraavasta kerrasta ei oo sit tietoo. Ite en vois kuvitellakaan suostuvani armeijan leiviin vapaaehtosesti. Inttileskeydestäkään en ole onneksi koskaan joutunut kärsimään. 

Nää viikonloput on menny rennoissa merkeissä kattoen mm. Harry Pottereita. Enää ois vaan ne kuoleman varjelukset katsomatta. Just parhaita ollu näin "joulun alla" seurata! Viime ajat ollu myös melkosta herkuttelua, että joutaa jo ens viikolla salille taas rehkimään ja liikkumaan.

Asukuvista nyt tuliki tollasia pärstäkuvia vaan. Oon tykästyny kauheena tähän forever21:n lämpöseen mustaan holy chic -paitaan ja pitäny tätä melkein joka päivä päällä hups x) 

Mulla ei nyt ollu mitään tän järkevämpää sanottavaa, mutta niin laittakaas niitä postausehdotuksia tai mitä vaan! Ainakin se salipostaus on tulossa tässä lähiaikoina :)

8 kommenttia:

 1. no se videopostaus :33
  ps. kiva paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhesti otin jo pikkupätkiä mut se video sit jäiki siihe x) mut sitte ku sitä matskua joskus on nii sit teen sen :D kiitti:)

   Poista
 2. ainnut hyvä syy on herätä aikasin ottamaan blogiin kuvia x) hihii ompas vain ihanan raikkaita kuvia susta ja tosikiva villapaita !


  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, mutta seki tekee välillä tiukkaa :D no kiitos paljon :3

   Poista
 3. Wau upeita kuvia :) Sun hiukset on niin ihanat :>!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva blogi sulla! Ja oot tosi nätti!:)

  http://elinaleena.blogspot.fi/

  VastaaPoista