lauantai 4. tammikuuta 2014

What happened last year? Part 2

Elokuu

Elokuussa ei ainakaan blogin puolella mitään ihmeellisyyksiä tapahtunut. Juhlittiin Kristiinan synttäreitä ja nautittiin vielä viimeisistä hellepäivistä.


Syyskuu

Syyskuussa mulla taisi loppua työt ja vietin paljon aikaa työttömänä tylsistyen ja parissa työhaastattelussa käyden. Voitin Costumesta ihanan Glitterin korupalkinnon ja sain valita Glitteristä kaikkea mahdollista lähes 200€:n edestä jeeei :D Kyllästyin myös mun liukuvärjäyksiin ja värjäsin takaisin tummanruskeiksi koko hiukset.


Lokakuu

Lokakuussa sain vihdoin sen kauan odotetun iPhone 5S:n itselleni <3 Saatiin Senja takaisin Iisalmeen, oltiin muutossa mukana sekä juhlittiin Senjan tupareita hilpeissä merkeissä :D


Marraskuu

Marraskuussa aloitin työt päiväkodilla ja pääsin tutustumaan työympäristöön työkokeilun muodossa. Pidimme myös kotipippalot booleineen ja kaikkineen Senjalla. Senjan kämpästä kun on tullut tällanen meidän oma partyluola! ;D Aloitin myös "oikeat" työt mun nykysessä työpaikassa ja pääsin vihdoin tienaamaan kunnolla.


Joulukuu

Joulukuussa toteutin muutaman mun unelmistani; matkustimme Lontooseen sekä ostin itselleni Macbookin ja lisää Michael Korsia <3 Lontoon reissu oli ikimuistoinen ja sinne haluan kyllä vielä ehdottomasti päästä yhä uudelleen ja uudelleen! Juhlittiin Senjan synttäreitä ja pikkujouluja, vietettiin ihanaa ja rauhallista joulua Maran äidin luona ja nautittiin rennosta yhdessäolosta.


Siinäpä ainakin ne asiat mitä muistan koko viime vuodesta. Ulkomailla pääsin käymään 4 kertaa. Tosin kaksi kertaa niistä oli "vain" Ruotsissa, mutta olivat nekin reissut upeita! Mitään sellaisia suuria elämäämullistavia juttuja ei oikein tapahtunut. Loppujen lopuksi vuosi oli melko tasaista ja ehkä osittain myös tylsää, koska juuri mitään sellaista kauhean yllättävää ja extremeä ei usein tapahtunut. Mitä tästä opimme? Tänäkin vuonna on päästävä reissaamaan ulkomailla vähintään yhtä paljon! Vuodesta 2014 on tehtävä edellistä vuotta tapahtumarikkaampi ja saisi tapahtua jotain tajunnanräjäyttävää ja uutta! :D

4 kommenttia: