sunnuntai 26. tammikuuta 2014

You got what I need

Pipo/WM
Ketjukaulakoru/Bik Bok
Raitapaita/H&M
Housut/H&M
Laukku/Michael Kors
Kiilakorkokengät/Lontoo

Pikasia asukuvia tälle päivää :) Sunnuntai on mennyt lepposissa merkeissä. On nukuttu, siivoiltu ja käyty kaupassa. Ah ku oli taas aamulla niin hehkeen näkönen herätessä, ku hiukset oli ihan PUFF eilisillan jäljiltä :--D Sama juttu aina joka baari-illan jälkeen. Olis varmaan ihan järkevää harjata hiukset ennen nukkumaanmenoa.. Onneks suihku virkistää ja saa näyttämään taas iha ihmiseltä. Ja joo nyt on kyllä tullu biletettyä iha mahdottomasti, kiitos Senjan intin! Ihan niinku tässä ite olis intissä ja pitää joka lomilla päästä juomaan :D Huhhuh, jospa tää tästä jossai vaiheessa vähä helpottaa, että ei ihan joka viikonloppu ois menossa. Mutta niin pitäähän sitä nuorena juhlia, ku ei sitä sitten vanhempana enää niin jaksa ;)

Näin asiasta täysin toiseen poiketen; Mehän ollaan suunniteltu matkaa tänä vuonna, että lähdettäisiin ehkäpä taas Thaimaahan taikka jonnekin muualle lämpimään rantalomalle. Nyt oon kuitenkin miettinyt, että miksei me lähdettäis kesällä New Yorkiin! ♥ Kun sinnehän mä oon aina halunnu, niin miksei jo tänä vuonna?! Pitää nyt näitä unelmia toteutella yhtä toisen perään, kun se on mahdollista. Matkakassaan ollaan jo rahaa laiteltu ja joka kuukausi kertyy aina vain lisää, joten kyllä kesään mennessä pitäisi olla ihan sopiva summa New Yorkia varten odottamassa. Toivotaan, että tää matkasuunnitelma onnistuu!

Mutta nyt suunnitelmat ja haaveilut sikseen ja mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa sinne ruudun toiselle puolen :3

11 kommenttia:

 1. tosi kivoj asukuvia ! ite otin vähä saman tyylisii tnä:p

  VastaaPoista
 2. Tuo laukku on jotain niin ihanaa... <3 Käy myös tosi hyvin noiden farkkujen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanoppa muuta! :3 kiitos ♥

   Poista
  2. Hei paljonko te muuten keräätte kuussa rahaa teidän matkakassaan? :) Toi on muuten aika mahtava idea! :D Mietittiin nimittäin tossa äsken Teemun kans, että mekin voitais ruveta kerran kuussa laittamaan tietty summa säästöön ja niillä tekis sitten semmosen kunnon ulkomaanmatkan kerran vuodessa. :)

   Poista
  3. molemmat laittaa sen 200€/kk :) tai vähä riippuu :D nyt varsinki ku molemmat käy töissä nii saa laitettua kunnolla rahaa, joskus enemmänkin. mutta esim jos työttömänä ois tai opiskelijana nii ei onnais.. :D

   Poista
  4. mutta se on kyllä tosi kätevä tapa! :) kyllä siitä äkkiä kertyy iha hyvä summa vaikka laittais vaa jonku 50€ kuussa :)

   Poista
 3. New York oli kyllä aivan upea paikka! Kannattaa ehdottomasti lähteä jos mahdollisuus on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskon!:) toivotaan että sinne päästään vielä :3

   Poista