maanantai 24. helmikuuta 2014

Amatöörin asukuvat

Raitapaita - H&M
Farkut - H&M
Kaulakoru - New Yorker
Kello - Guess
Käsikoru - Michael Kors

Tässäpä viime lauantain asua taas näin hienosti itse kuvattuna peilin kautta! :D Maran kyllä piti ottaa ulkona ihan kunnon asukuvat minusta, mutta se sitten jäi (ylläri). Onneksi on sentään nämä itse otetut kuvat. Vitsi, että häiritsee noi huulipunatahrat tuolla kädessä.. :D Ja oli melko hakuammuntaa toi käsikorujen kuvaaminen, kun piti ihan summassa napsia kuvia eikä tiennyt mihin se kamera milloinkin tarkentaa.

Tosta asustuksesta tulee jotenkin vaan niin kevät mieleen, tollasta vaaleaa ja raikasta. Joutaa jo ne synkät värit kaapin pohjille ;)

Kultaset korut on nyt ollu suuressa suosiossa mulla, kuten huomaa. Mites teillä? Kultainen vai hopea? Seuraavan kerran kun tulen ostamaan kellon, niin sen täytyy olla kultainen ja tietty MK, että olis tolle korulle kaveri ♥ Jotenkin kauheen ristiriitanen yhdistelmä toi Guess ja Michael Kors :D Mua ei vaan enää oikein noi Guessin korut ja ylipäätään mitkään Guessin tuotteet kiinnosta enää pätkääkään.

Mutta nyt pidemmittä puheitta mukavaa alkanutta viikkoa teille! ♥

2 kommenttia:

  1. Tuo kellohan passaa niinku nenä päähän! Aivan ihana kellohan tuo on ja mitä välii vaikka se on guessin jos se kerta kestää ja on viel noin hieno? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin no onhan toi ihan hieno, mut silti ei vaan Guessit oo enää nii hienoja mitä ne oli mun mielestä sillon aiemmin.. :D

      Poista