maanantai 10. helmikuuta 2014

Posting ideas


Ää tuntuu pahalta, kun en oo nyt päässy tänne blogiin postailemaan mitään uutta. Kyllä mulla postausideoita ois jopa useampikin mielessä, mutta niihin pitäs vaan nyt eka kuvat saada. Luvassa ois mm. sali/kuntoilupostausta, kaveripostausta, ostospostausta, matkailupostausta sekä aattelin myös tänä viikonloppuna panostaa kunnon asupostaukseen! Aattelin nimittäin, että lauantaina (jos sää vain sallii) voisin laittautua kunnolla ja laittaa juhlavaatteet päälle! :D Mitään kunnon juhla-asuahan täällä blogissa ei oo varmaan koskaan näkynyt. Ja tosiaan TODELLA harvoin pukeudun edes juhlavasti, koska ei vain ole ollut mitään syytä pukeutua. 

En itsekään tiedä, miltä tulen näyttämään kunnon juhlavarustuksessa, mutta viikonloppuna se nähdään, ainakin toivottavasti. Toivotaan, että ei tupruta lunta taivaan täydeltä tai oo kauheita paukkupakkasia. Mitään syytä juhlaan ei mulla nyt lauantainakaan ole, mutta ajattelin nyt vain huvikseni vähän panostaa asukuviin. Jos mulla on mekko päällä, niin se jos mikä on historiallista :--D

Viime viikonloppuna tuli käytyä myös extemporeen Matkuksessa hieman shoppailemassa, joten uusia ostoksiakin olisi esiteltävänä muutamia. Kaveripostaus on valmiiksi kirjoitettuna jo, mutta kuvat tytöistä edelleenkin puuttuu. Ensi viikolla saatetaan varata yks superkiva lomamatka keväälle, joten matkailuun liittyenkin voisi olla postausta tiedossa. Jes! kerrankin on näitä ideoita! Nyt vaan kun pääsis toteuttamaan nää kaikki. Kuvauksen osalta tää mun bloggailu painottuu aikalailla viikonloppuihin, kun sillon on aikaa ja tarpeeksi valoa kuvien ottoa varten.

Miltäs nää postaussuunnitelmat kuulostaa? :)

2 kommenttia:

  1. postaussuunitelmat kuulostaa hyvälle ! oon nii kade tolle sun jakulle :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonii kiva :) haha, harmi vaa, että siitä irtos jo nappi :D

      Poista