torstai 6. maaliskuuta 2014

And these are in


What's in1. Oranssiin vivahtavat huulipunat. Sellasta mulla ei vielä ole, mutta haluaisin kovasti. Oranssi on samaan aikaan kesäinen sekä räväkkä väri eli olis ihan omiaan nyt hankittavaksi.

2. Versace Bright Crystal Absolu- hajuvesi. Ihastuin tähän tuoksuun eilen Emotionissa sitä ekaa kertaa tuoksutellessani. Ihanan kesäinen ja muutenkin ihana tuoksu. Kaiken lisäksi vielä tosi kauniissa pullossa. Tietenkään en kehdannut tuoksua itselleni ostaa, kun kuvittelin että mulla on jo tuoksuja ihan tarpeeksi ja ton hintakin oli melko korkea. Mutta kun tuo Versacen tuoksu on vaan niiiin hyvä! Ehkä mä sen vielä joku päivä käyn hankkimassa, ehkä.. Kannattaa muuten käydä tuoksuttelemassa! Tuoksussa on mm. yuzu-hedelmää, vadelmaa, magnoliaa ja lootuksenkukkaa.

3. Laventeli. Laventelinsininen miellyttää mun silmää tällä hetkellä todella paljon. Ihan pakko saada edes jotain vaatetta laventelin värissä! Laventelinsinisen topin kanssa passaisi niin hyvin vaikkapa valkoinen pitsihame/shortsit ja se olisikin sellanen vaateyhdistelmä, minkä yritän jostakin kesäksi hommata. Erittäin hyvin laventelin kanssa sopisi myös tuollaiset leopardikuosiset shortsit.

4. Kropatut paidat. Oon jo tovin jos toisenkin etsinyt lyhyitä paitoja/toppeja vaatekaappiini, mutta yhtäkään tarpeeksi hyvää yksilöä en ole löytänyt. Yhden neonkeltaisen lyhyen topin tilasin ebaysta kun ei näköjään Suomesta mistään sellaistakaan löydä.. o.O Nää tulee olemaan ehdottomasti tän kesän ykkösjuttu!

5. Shortsit. Rakastan shortseja AINA. Ehkä maailman ihanin vaatekappale. Shortseja ei voi olla koskaan liikaa ja voisin ottaa sellaiset jokaisessa eri värissä ja kuosissa. Onneksi kohta tulee kesä ja voi päivät pitkät kulkea shortseissa, tykkääntykkään! Oon tässä jo ihan vakavissani harkinnut alkavani hamstraamaan shortseja kaappiini jokaisessa sateenkaaren värissä ja kaikilla eri kuoseilla, sounds like a plan ;)

Löytyikö tästä listastani mitään teidän suosikkia? Mitäs juttuja teillä on vielä hankittavana tulevaa kevättä ja kesää varten? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti