maanantai 3. maaliskuuta 2014

I love your eyes, they look like diamonds to me

Kaulaliina - Cubus
Collegepaita - New Yorker
Farkut - Forever21
Kengät - Converse

Otettiin eilen Kristiinan kanssa parit asukuvat ulkona. Kyllä sitä lunta just sillon tuprutti koko ajan, että oli koko ajan hiukset ihan lumihiutaleiden peitossa ja välillä oli joku lumihiutale just hienosti ikuistettu kuvassa suoraan naaman eteen >:( Tupruttaa, tupruttaa! Huh no onneks kohta kevät tulee ja saa noi lumet lähtee hiiteen täältä. Kyllä oli vielä vähän liian vilpoisa olla ulkona noin vähillä vaatteilla vaikka ei ollutkaan kauan.

Tässä oon miettiny niiden mun tulevien postauksien toteutusta ja aattelin kysyä teiltä vähän ehotuksia; Se kaveripostaus haluutteko, että tekisin siitä tavallaan sellasen kysymyspostauksen, että saisitte kysellä mitä tahansa Kristiinalta ja Senjalta ja ne sitten vastaavat niihin omin sanoin vai ihan vain sellainen kaveripostaus, missä minä vaan selitän missä ollaan tutustuttu jnejne? Kertokaas mielipiteenne!
Toinen ois se sali/kuntoilupostaus, mitä haluutte mun kuntoilusta tietää? Ja mitähän kuvia minä siihenkin postaukseen laitan :-D Elikkä siis vinkkejä noiden postausten toteutukseen liittyen saa (tai siis täytyy) laittaa :)

10 kommenttia:

 1. oii ihana sinä ja toi huivi ja kaikki :-3 tee vaa semmone kaveripostaus missä kerrot ite..:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :3 juu no sellanen mulla ois jo tuolla luonnoksissa pientä muokkausta vaille valmiina :D

   Poista
 2. parikymppinen muodista kiinnostunut ja silti tupeeraa itselleen laatikkopään .....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah no on niitä laatikkopäitä vaikka ihan nelikymppisiäki :--D btw nykyään oon ollu kyllä pipopää melkein 24/7.

   Poista
 3. Haha, sain taas naurut hiuksistas :D:D

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla :)

  jjjennn.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Laita siihen kuntoilupostaukseen esim. kuinka usein ja miten treenaat, millanen ruokavalio sulla on ja olis kans kiva kuulla et kuinka usein tulee lipsuttua treeneistä tai ruuista :D ja jotain vinkkejä esim. aloittelijoille, mistä olis hyvä lähtee liikkeelle ja miten oot ite alottanu kuntoilemisen ja mistä saat motivaatiota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo hei kiitos paljon vinkeistä! :) pitää se täs lähiaikoina tehdä :)

   Poista