tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kaveripostaus

Mun on tässä jo pitkä tovi pitänyt tehdä tää kaveripostaus ja nyt vihdoin ja viimein sen sain aikaiseksi! Ärsyttää, kun meillä ei ole mitään kunnollisia yhteiskuvia tai ylipäätään mitään kaverikuvia oikeastaan ollenkaan :( Niitä pitää joskus joku päivä ottaa, kun sais vaan jonkun kuvaajan meille! Mutta niin elikkäs esittelen tässä nyt lyhyesti minun kaksi läheisintä ystävääni;

Kristiina ja Senja ovat ainakin ohimennen useasti mun postauksissa vilahtaneet nimien osalta. Mutta keitä ja millaisia he ovatkaan? Miten me ollaan tavattu ja ystävystytty? Mitä yhteistä meillä on?


Kristiinan tapasin ensimmäistä kertaa amiskalla vuonna 2009, jolloin me molemmat aloitettiin media-alan opiskelut. Ihan amiskan alkupäivinä hengailin muiden kanssa, mutta sitten eräänä päivänä mun silloinen "hengailukaveri" ei ollutkaan koulussa, joten päätin kutsua Kristiinan kanssani syömään, jotta kummankaan ei olisi tarvinnut yksinään syödä koulun ruokalassa. Siitä se pitkäaikainen ystävyys sitten sai alkunsa. Ei mennyt montaakaan kuukautta, kunnes muutettiinkin jo yhteen asumaan Iisalmen keskustaan kimppakämppään.

Kristiinan kanssa ollaan joissakin asioissa samanlaisia, kun taas monissa asioissa aivan kuin yö ja päivä! Kristiina on usein se, joka ajattelee, että kaikki menee kuitenkin päin persettä eikä mistään tuu mitään ja minä pyrin olemaan se joka sanoo, että kyllä kaikki lopulta järjestyy ja löydän positiiviset puolet asiasta kuin asiasta. Kristiina on meidän kaverikolmikon laulajalupaus, joka rakastaa esiintymistä ja huomiota yli kaiken, kun taas minä en tykkää oikein tehdä itsestäni minkäänlaista numeroa. Kristiina osaa olla myös dramaattinen ja saa kyllä tehtyä kärpäsestä härkäsen tarvittaessa. Ja auta armias, jos menet hänen ihastuksen tms reviirille, niin siitä ei hyvää seuraa :--D Kristiinalla on tapana sanoa kaikki asiat suoraan ja ääntä ei häneltä ainakaan puutu. Hän on tietenkin myös hauska ja osaa pistää ranttaliksi aina tilaisuuden tullen :D  Ollaan oltu niiiiin paljon yhdessä, että meillä kyllä niitä inside-juttuja riittää loputtomiin.. :D

Yhteistä meissä on mm. musiikkimaku. Kristiina löytää aina kaikki uusimmat tulevat hittibiisit ensimmäisten joukossa, joten hänen ansiostaan minäkin löydän itselleni uutta hyvää musiikkia. Meidän tyyli on aikalailla samanlainen, pidetään monista samoista vaatteista (joitain poikkeuksiakin tietty löytyy) myöskin miesmaku tuppaa välillä olemaan hyvin samanlainen :--D Molemmat rakastaa varsinkin bilettää ja pitää hauskaa ♥Senjaan tutustuin Kristiinan kautta. He olivat olleet peruskouluaikoina jonkin aikaa samassa koulussa. Sekin ystävyys lähti amiskan ruokalasta :D Amiskan alkuaikoina ei vielä oltu kovinkaan läheisiä, mutta sitten loppupuolella meistäkin tuli hyvin läheisiä ja asuttiin sitten jo kolmestaan. Senja oli se meidän porukan urheiluhullu ja poikatyttö :D Meillä oli aina kolmestaan hauskaa ja ei kyllä ollut koskaan naurusta puutetta, huhhuh! Senja on hyvin positiivinen ja iloinen persoona. Senja on yleensä myös se, joka meistä on eniten kännissä juhlimaan lähtiessä xD Senja osaa olla hyvin spontaani ja rohkea ja eipä tule mieleen asiaa, mitä hän ei kehtaisi/uskaltaisi tehdä. Senjakin rakastaa bilettämistä. Hän on myös meistä kolmesta varmaankin se kaksimielisin, voi jestas niitä sen juttuja välillä :D Tällä hetkellä Senja on intissä Rovaniemellä asti aliupseerikoulutuksessa, joten häntä ei niin usein näe enää kuin yleensä. Onneksi hän pääsee kuitenkin melko monena viikonloppuna lomille ja päästään yhdessä bilettämään ;)

Jotenkin oon aina mieltänyt Senjan meistä vanhimmaksi. Tosiasiassa minä olen meidän porukan vanhin ja Senja nuorin :D Ei kyllä aina uskoisi!

Nää molemmat tytöt ovat mulle todella tärkeitä ja rakkaita ja heidän kanssa voi jakaa kaiken ♥ Ei ilman ihania ystäviä selviäis elämästä. Tai no jos jotenkin selviäisi, niin elämä olis todella kurjaa ja tylsää.. :D Kiitos, että saan tuntea teidät ja olla teidän hyvä ystävä :3

9 kommenttia:

 1. sellainen postaus olis kiva jossa lukijat vois tehdä kysymyksiä senjalle ja kristiinalle ja he vastaisivat niihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se vois olla tässä vähän myöhemmin kiva postausidea! Sitä mietinkin jo tässä ja kyselin teiltä lukijoilta teenkö tän sellasena kysymyspostauksen tapaisena, mutta sillon ei tullu sille mitään kannatusta niin tein sit tällasen peruspostauksen :D mutta joo myöhemmin vois toteuttaa sellasen, mikäli kiinnostaa! :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Onko Senjalla blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sillä oli, mut ei oo nyt enää pitkään aikaan ollut :)

   Poista
 4. Ihanasti kirjotit tonne loppuun! Susta kyllä huomaa, että kaverit on sulle tärkeitä. :) Ja muutenkin tää oli mielenkiintonen postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehee no kiva kuulla! :3 Mulla kun ei ystäviä oo niin kauheena niin sitten ne vähäisetkin on sitäkin tärkeempiä :)

   Poista
 5. kiva postaus kirsi:) oon khyl miettiny ku tuo intti nii suuri osa tämä hetkistä eläämääni, että jos alottas intti blogin :p :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhaha joo kiva ois kyllä sellane blogi ku varmaan aika harvalla sellasta inttiblogia on :D

   Poista