tiistai 25. maaliskuuta 2014

So many reasons to be happy

Heips pitkästä aikaa! Aattelin koota tänne blogin puolelle muutamia asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Löytyykö teiltä samoja? Näitähän olisi voinut keksiä vaikka kuinka pitkän liudan, jos olisi jaksanut :D


1. Yllätykset. Niin ja siis kivat sellaiset. Rakastan varmaan kaikkea sellaista mikä ei ole tylsän tavallista ja ennalta arvattavaa. Pieni tai iso yllätys, niin aina se on mun mieleen. Oli kyseessä sitten vaikka extemporereissu shoppailemaan toiseen kaupunkiin, mun lempparijäätelön ostaminen väsyttävän työpäivän päätteeksi taikka vaikkapa jo valmiiksi siivotut vaatekaapit, kun itse on ehtinyt vain valittelemaan vaatekaapin sekaisuutta :D Tollaset kaikki yllättävät huomionosoitukset ovat aina yhtä ihania :3

2. Aurinko. Kuka oikeesti voi olla surullinen ja masentunut kevään tehdessä tuloaan ja auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta. Auringonvalo todellakin tekee ihmeitä. Heti on olo paljon virkeämpi ja iloisempi kuin ennen! 

3. Hyvä ruoka. Se tunne, kun sulla on kauhee nälkä ja saat vihdoin eteesi sun lempiruokaa. Ah mikä makuelämys ja on sitten ihan erimukava olo, kun massu on täynnä ja tyytyväinen :3

4. Puhtaus. Mua alkaa äkkiä ahdistamaan, jos koti on sotkuinen. Inhoon siivoamista, mutta kyllä se siivouksen jälkeinen näkymä on niin ihailtava, kun kaikki on tiptop (siis no ainakin melkein). Ja tietää, että ei tarvii taas ihan heti siivota uudestaan :D Myöskin suihkun jälkeinen fiilis on mitä parhain, kun oot suihkunraikas ja hiukset tuoksuvat jollekin niin huumaavalle. Varsinkin ton Aussien tehohoidon käytön jälkeen, nams.

5. Välittävät ihmiset. Oon niin käsittämättömän onnellinen siitä, että mulla on ympärilläni paljon ihania ja välittäviä ihmisiä, jotka haluavat jakaa osan elämästään kanssani ja joilla on mulle aina aikaa. Ylipäätään se, että huomioi ja haluaa vain olla kanssani, saa minut onnelliseksi :) 

6. Onnelliset ihmiset (ja eläimet). Toisen onni on myös mun onni. Ihanaa nähdä vaikkapa ystävä pitkästä aikaa iloisena ja onnellisena tai ihan vain joku random vastaantulija kaupungilla hymyssä suin. Jos toinen hymyilee, niin lähes pakosti se hymy tarttuu myös muhun :) Ja suloisinta kaikista, kun oma kisu tulee syliin onnellisena kyöhnäämään ja kehräämään, awww. Eläinten onnellisuuskin tarttuu :3

7. Rentoutuminen. Vapaa-aika, jolloin sulla ei oo yhtään mihinkään kiirettä ja saat vain olla ja nauttia. Mikäs sen parempaa? Ja vielä kun ympärillä on mitä parhain seura ;) Oli paikkana sitten aurinkoranta, kesämökki tai kotisohva.

8. Kesän ensimmäinen jäätelö. Kavereiden kanssa torin jätskikiskalle ja mansikka-vaniljapehmis kouraan, uijjui se on sillon virallisesti kesä!

9. Täydellinen vaatelöytö. Nää on niin harvinaisia, että sillon joskus kun se ihme tapahtuu ja löydän juuri mieleisen etsimäni vaatekappaleen (tai voi se olla jokin muukin) niin ei oo riemulla rajaa, hyvä että pysyn housuissani! :-D Ja vieläpä tuplaonni siitä, jos se on vielä alennuksessakin! Ps. Tällasia sais tapahtua useammin elämässä!

10. Ihanat viestit ja kommentit. Se piristää kummasti aamua ja näin ollen myös koko päivää, kun huomaat saaneesi söpön viestin joltakin heti aamutuimaan. Myös kommentit esim. täällä blogin puolella ilahduttavat aina todella paljon! :) Kommentit ovatkin yksi syy, miksi blogia jaksaa vielä pitää pystyssä vaikka muuten tuntuisi, että bloggaamisesta ei tule enää mitään.2 kommenttia: