lauantai 12. huhtikuuta 2014

Laitat koodii tuu mun luokse ja mä heti hulluna juoksen. Tuntuu et tarttisin happipullon, niin huikee happi sul on

Aurinkoista lauantaita tyypit! Oijoi piitkästä aikaa saatiin aikaiseksi ottaa asukuvat, tosin todella pikaiset sellaiset. Tollaset pikapikakuvaukset ei kylläkään oo kivat kun ei oikein tuppaa heti tulemaan mitään julkaisukelposia kuvia. Mutta kaipa nyt nää pari välttää :D On kyllä aika H&M-painotteinen asu tänään päällä, kaikki muu paitsi farkut ovat H&M:ltä hankittuja. Oon ihan hurahtanu varsinki noihin punasiin H&M:n tennareihin ♥ Ihanat! 

Mutta mitäs mulle kuuluu; tää päivä on lähteny mukavasti käyntiin nukkuen kunnon yöunet, käyden suihkussa ja kaupassa sekä nauttien auringon paisteesta. Rumpujakin oon nyt viime aikoina soitellut, kun noi sähkörummut nyt on tuolla meidän makuuhuonees :D Kaikki peruskompit menee jo kuin itsestään ja tässä pikkuhiljaa koitan opetella koko ajan vaikeempia ja vaikeempia komppeja. Kieltämättä kyllä koukuttavaa toi rumpujenkin soitto. Haluun oppia lisää! 8) Ihanaa saada ensimmäinen tämmönen musikaalinenki harrastus itelle. Mutta joo eipä siitä sen enempää. Illemmasta sit tulee kaverit kylään ja saa nähdä mitä me keksitään. Voi hyvinkin olla, että baariin selvinpäin päädytään, ken tietää? Tämmöstä perusmeininkiä siis tänne :D

Heitelkääs ihmeessä kommenttia, ollu aika hiljasta tuolla kommenttikenttien puolella (;


8 kommenttia:

 1. Sopii kyllä hyvin nuo kengät tohon asuun!! H&M.n kengät on kyllä ihania vaikka kauan ne ei kestä :D mutta kukapa jaksais kattella samoja ikuisuuden :D koska tuleee se kuva postauuuuus,?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhaha joo no ei kyl kauheen kauan kestä, mutta silti ne on ihania ja edullisiaki vielä :D ja niinpä! öää no ei ainakaa iha viel täs lähipäivinä, mut yritän viimestää ens viikonlopuks saada sen kuvapostauksen tehtyä :)

   Poista
 2. Heippa! mistä kyseinen toppi on ostettu?

  VastaaPoista
 3. Oi hitsi noi farkut on niiin ihanat ja oot muutenkin ihan himonätti! :)

  VastaaPoista
 4. sun silmät on älyttömän nice !

  VastaaPoista