torstai 3. huhtikuuta 2014

Nike Air Max Faze


Uskokaa tai älkää; en oo omistanu mitään kunnon lenkkareita valovuosiin, tai no joo, en oikeastaan ikinä.. Tähän asti oon tallannut JOKA paikkaan converseilla tai muilla vastaavilla tennareilla. Ei todellakaan ehkä ihan ne parhaimmat lenkkeilykengät saatikka juoksukengät! Nyt sit vihdoin ja viimein päätin hieman panostaa urheiluvälineisiin ostamalla vähän paremmat kävely/juoksukengät itselleni, kun vieläpä halvalla löysin. Näitä Nike Air Maxeja on joka puolella kehuttu niin kai niiden nyt pakko on ollakin sitten hyvät? :D Löysin tän kenkäparin Sportamore.fi:stä hintaan 39,90€! Näissä oli yli 50€:n alennus, joten pakko oli käyttää tilaisuus hyväkseni. 

Ikävä kyllä tosta väristä tai siis noista väriyksityiskohdista en oikein pidä.. tollanen ruman tylsä purppura, ehkä siksi nää olikin alessa :--D Nää olis ihan täydelliset, jos noi purppurat kohdat olisikin esim. räikeät neonpinkit tai neonvihreät tai muu sellainen oikein räikeä ja erottuva väri. Noo pitää koittaa ajatella, että ei se nyt oo niin justiinsa, kun en näitä kummiskaan muuten vapaa-ajallani tule huvikseni käyttämään. Pääasia, että ne tuntuvat hyviltä jaloissa, käyttömukavuushan se on kaiken a ja o. Mutta silti.. voiku vois näin jälkeenpäin vähän värjäillä noita. 

Ehkä mä nyt innostun ihan eri tavalla tosta kuntoilusta, maybe? En todellakaan ole mikään välineurheilija. En omista minkäännäköisiä urheilutoppejakaan taikka niitä ärsyttävästi persvakoon tunkeutuvia urheilulegginsejä. Hyi sentään. Ehkä ihan hyvä vain, että en omista xd No näistä kengistä on hyvä jatkaa! Voisin jopa alkaa enemmän juoksemaankin, kun se nyt on paljon helpompaa, kuin joillakin kämäsillä perustennareilla :-)

8 kommenttia:

 1. Eihän nää ole mitkään juoksulenkkarit varsinaisesti, vai oonko mä väärin ymmärtänyt?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii emmä nyt tiiä onko nyt sellaset ihan kunnon kunnon juoksulenkkarit? :D Kuka osaa sanoa? Mutta kyllä näillä nyt mieluummin juoksee kuin consseilla :DD

   Poista
  2. mieluummin ehkä, mutta se, että onko se hyväksi jalallle onkin sitten toinen juttu. väärät kengät aiheuttaa PALJON rasitusvammoja, rasitusmurtumia ja muita erilaisia vammoja. juoksukenkää ostaessa olisi myös hyvä huomioida onko jalassa yli- tai alipronootiota. kävelyyn riittää pelkkä kävelykenkä, mutta jos myös juokset kannattaa ostaa kunnon juoksukenkä, sillä rasitus on kävelyyn nähden jopa kolminkertainen. en tosin noiden air maxien käyttötarkoitusta tiedä, mutta näin yleismaailmallisesti kengän merkityksestä urheilussa. hyvä kenkä ei ole välineurheilua, vaan terveydestään huolehtimista.

   Poista
  3. niinno niinhän se on. Mitään sellasta kunnon juoksua aktiivisesti tuun tuskin harrastamaan, ehkä enemmänkin sitä sanoisi hölkkäilyksi :D Niin eiköhän noi siinä käyttötarkotuksessa mene. Juu pitäs tosiaan vähä enemmän satsata sellasiin kunnon kävelykenkiin tai ylipäätään hyviin kenkiin ku on tullu monesti kärsittyä huonoista kengistä.. D:

   Poista
  4. Älä vaan sano että oot tähän asti käynyt lenkeillä consseilla :D sellasen kuvan vähän niinko sai...

   Poista
  5. Haha no joo aika usein :DDD Mutta en enää :D Ja en ole ainut!

   Poista
 2. noi lenkkartit oli kyllä tosi hyvä ostos! vaikka et alkaisikaan lenkkeilemään, noita tarvii aina välillä, ja ne vähentää jalan puutumista :) ja onhan noi hienot! :)

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, no niinpä :) ohan noi iha jees.. :D

   Poista