lauantai 10. toukokuuta 2014

Niin mikä kesäkunto?

Milloin teidän mielestä ihminen on kesäkunnossa? Tai miten ylipäätään määritellään se maaginen "kesäkunto"? :D

Ite määrittelisin kesäkunnossa olevan ihmisen niin, että sillon kun tunnet itsesi itsevarmaksi ja kauniiksi eikä sua hävetä esiintyä vähissä vaatteissa (esim.bikineissä) muiden ihmisten nähden. Kesäkunto siis riippuu mun mielestä täysin omasta itsestään. Joku tuntee olonsa mukavaksi vain täysin timminä ja laihana ja toiselle taas riittää, että ei nyt ole mitään ihan ylitsepursuavia vatsamakkaroita ja selluliittimyhkyröitä kauheasti tiellä. Mikä on sun mielipide? Onkos teillä ollu nyt näitä kesäksi kuntoon-projekteja? Onko onnistunut? 

Mun mielestä paremmalta näyttää sellainen vaikka hieman ylipainoinenkin henkilö, joka viihtyy omassa kropassaan häpeilemättä. Yleensä juurikin ne kaikista laihoimmat ja hoikimmat on niitä epävarmimpia itsestään.


kuvat: weheartit

Ite en oo taaskaan jaksanu ottaa mitään kauheeta stressiä tuosta kuntoilusta.. salilla käynti on jäänyt tyystin. On tullut nyt vain lenkkeiltyä ja välillä treenailtua kotona kahvakuulan kera. Mulla ehkä toi ruokavalio on ollut pahimpana puolena.. syön herkkuja välillä melko paljonkin. Suurin ongelma kuitenkin on liian vähäinen vedenjuonti. Oonkin nyt yrittäny lisätä veden juomista (ps. tälläkin hetkellä vesilasi tässä vieressä..), koska sillähän on vain positiivisia vaikutuksia koko keholle. Ite oon mielestäni pientä viilausta vaille kesäkunnossa. Mulle pääasia, että ei tosiaan pömpötä kauheasti mistään kohtaa ja on suht. koht. timmi. Ihan langanlaiha ja viimesen päälle kiinteä ei tarvitse todellakaan olla. Että joo kyllä kehtaisin lähteä vaikka rannalle. Harmi vaan, että ei se kesä vielä oikein oo tänne kunnolla tullu.. :D Sitä odotellessa!


12 kommenttia:

 1. Enpä juuri stressaa kesäkunnost ku en juurikaan ui tai käy rannalla ruskettumas. Kalpeus on kaunista ja uimisesta en muuten vaan välitä. Mut hyvin sä oot miettiny tota kesäkunnosta jauhamista joka puolel mitä lähemmäs kesää mennään. Toisaalt itte pienenä ihmisenä ärsyynnyn ku sanotaan et mieluummin ylipainoinen ku pieni (vihaan sanaa laiha), sillä sehän on kuitenki epävarma ja vähemmän hyvännäkönen.

  http://gamblecalledlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nnii, ite taas tykkään paljon uimisesta ja auringon otosta, vaikka se rusketus ei nii kovin hyvin tartukaan:D en oo sanonu että nää "pienet" ois vähemmän hyvännäkösiä ku vaikka ylipainoset. Se riippuu ihan siitä henkilöstä, oli sitten pieni tai iso :)

   Poista
 2. Kivasti kirjotettu postaus, ihan asiaa puhut! :-) Ja tosi upee banneri sulla muuten, sytyttää heti mielenkiinnon ja saa kurkkaamaan näitä postauksias vähän tarkemmin. Vaikuttaa tosi kivalta blogilta! :)

  http://mari-janita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aika samanlaisia ajatuksia kuin minulla! Silloin on hyvä, jos itselläon hyvä olla omassa kehossa! :) Terve keho ja mieli, ihminen on kokonaisuus :)


  http://juuustloooveeeit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näinpä! toi oli tosi hyvin sanottu :)

   Poista
 4. Minäkin oon kovasti koko ajan miettinyt, että nyt hankin kesäkunnon ja ahkerasti kuntoilen. No pöh, ei ole niin käynyt. Mutta kyllä mä silti rannalle kehtaan bikineissä mennä, vaikka kaikkien mielestä en siinä kuuluisassa kesäkunnossa olisikaan! :)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Mullakin on jäänyt saleilu nyt vähän vähemmälle. Tosin lenkillä on kyllä tullut käytyä ja tehtyä vatsalihaksia ym. Zumbaan kyllä haluttais huomenna pitkästä aikaa! Mulla on muutes tuommoset valkoiset bikinit niinkuin tuolla ylhäällä kuvassa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, eli sama homma ku mulla :D zumbaa ois kyllä hauska joskus kokeilla! haha aijjaa no noi on kyllä kivannäköset :p

   Poista
 6. Huomasin ton bikin body -mainoksen, niin ootko ite joskus hankkinut ton ohjelman vai mainostatko muuten vaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eheei en oo hankkinut :D ite en oo sellasta mainosta tossa ees nähnytkään vielä. Se mainos tohon muuttuu vähän väliä, kun toi on tollanen googlen mainospalkki, missä on millon mikäkin mainos :D ei siis oo itellä kokemusta :)

   Poista