sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Central Park in my mind


Mun sydän oli pakahtua, kun pääsin näkemään omin silmin koko Central Parkin kauneuden ja varsinkin sen fiiliksen, mitä se koko puisto huokui. Koirat, kuten myös pikkulapsetkin riemuissaan telmimässä suurella vehreällä puistoalueella ja nauttimassa ihanasta kesäpäivästä perheineen. Lenkkeilijöitä ja pyöräilijöitä kuntoilemassa ehkä yhdessä maailman kauneimmista paikoista. Useat tulevat avioparit ottamassa hääkuvia näissä upeissa maisemissa. Joukoittain ihmisiä ottamassa aurinkoa bikineissään ja tolkuttomasti turisteja kamerat kourassa ikuistamassa puiston näkymiä ja muistoja talteen. Tuolla todellakin unohtaa arjen kiireet ja suurkaupungin sykkeen. Siellä on vain niin HYVÄ olla! Central Parkissa kukaan ei yksinkertaisesti vaan voi olla onneton, oli tilanne tai fiilis sinne mennessä millainen tahansa :D Kyllä sielu lepää ^^

Käytiin kiertää toi koko valtava puistoalue aluksi sellasella pyörätaksilla, jossa saatiin myöskin kuulla yhtä sun toista ja pysähdyttiin useissa paikoissa, missä oli kuvattu mm. gossip girliä, sex and the cityä ja frendejä. Käytiin sitten vielä myöhemminkin loppulomasta kävelemässä ja kiertelemässä puistossa ja samalla imemässä itteemme rutosti sitä hyvää energiaa, mitä sieltä saa :D

Ah on se vaan niin ihana.. koittakaahan vielä vähän kestää tätä hehkutusta! :D

Ainiin ja heitelkääs VIELÄ muutamat kysymykset Kristiinalle ja Senjalle TÄNNE! Tässä lähiaikoina tulee vastauspostauskin sitten, niin vielä kerkeisi hetken kyselemään!

12 kommenttia:

 1. Ihana toi koira! :-D

  http://xoxoidajaoona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! oli ihan pakko pysäyttää ja kysyä siltä omistajalta että saako ottaa äkkiä kuvan :D kunnon rastakoira!

   Poista
 2. ihania kuvia♥ hyvää kesää sinulle!

  http://oonaaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. oi new york! oon niiin kateellinen sulle! :)
  sulla on kans ihana banneri! :)
  tyksin myös sun tyylistä :3

  chocolateye.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikun siis säästämään matkaa varten ;) aijjaa no kiitos paljon! :)

   Poista
 4. jännän näköne koira :oo mut ihanaa new york! oon kateellinen, sillä haluisin itekki monien muiden kanssa päästä sinne kerranki. ois vaa nii mahtavaa, mut ehkä joku pv. hei ihanaa kesää sulle :)!

  http://chifeesini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös vaan :D Kyllä sinäkin sinne vielä pääset, jos vaan oikeesti haluat! :) Kiitos samoin sinne! :3

   Poista
 5. kivan olonen blogi, jäin lukijaksi! :)
  http://klikmirandariekki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Oii ihania kuvia ja kivoja kaikki nää matkapostaukset! Itse olen lähdössä New Yorkiin kahdeksan päivän päästä, joten nää kuvat vaan lisää mun matkakuumetta entisestään haha :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijjaaa vitsin siistiä! :) Erittäin mukavaa matkaa sulle sinne! Voiku pääsis itsekin sinne, taas..... :D

   Poista