maanantai 2. kesäkuuta 2014

Golden Michael Kors Watch


Jos nyt välillä keskitytään niihin New Yorkin ostoksiin tässä matkapostausten ohessa; elikkäs tässäpä ensimmäinen ja samalla myös yksi parhaimmista Nykin ostoksistani ♥ Kyseinen kello pääsi siltä istumalta mun lemppariasusteeksi. Pitääkin kartuttaa mun kultaista koruvalikoimaa lisää, jotta olisi enemmän koruja, mitä yhdistellä tähän täydelliseen Michael Korsin kultakelloon ♥ Ei tota voi kuvailla muilla sanoilla kuin Täydellinen! Mitäs mieltä te ootte?

Kello löytyi Macy'sin Michael Korsin korupuolelta. Valikoimat olivat suuret ja olipahan siinä pohdittavaa, että minkä niistä nyt ottaisi, kun oli niin monia kelpoja vaihtoehtoja. Päädyin lopulta tähän yksilöön ja en kadu todellakaan valintaa. Ihan huippu. Hintaa en nyt muista, mutta ei se niin kauhean kallis ollut :D Joka sentin arvoinen ♥

6 kommenttia:

 1. Oijjoi on kyllä ihana kello <3 kelpais itellekki tommonen :)

  VastaaPoista
 2. Upea kello! Toivottavasti laitat enemmän asukuvia tuon kellon kera niin näkee sitä paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) Juu pitääpäs tässä koittaa vaikka jo tällä viikolla ottaa niitä asukuvia :3

   Poista
  2. Oliko sinulla toinenkin MK:n kello? Sitä harvoin näkyy asukuvissa? :)

   Poista
  3. juu on :) nii eipä oo tullu sitä sillei "arkena" käytettyä. Monesti kyllä ollut kädessä esim. juhlimaan lähtiessä ja sillon just ei ikinä tuu otettua kuvia tai no on jo niin pimeääkin :D yritän niitä nyt ottaa mukaan asukuviin :)

   Poista