maanantai 14. heinäkuuta 2014

Michael Kors Padlock Toggle NecklaceEn olekaan vielä aiemmin ehtinyt tätä mun synttärilahjaanikaan täällä blogin puolella esitellä! Niistä synttäreistäkin on ehtinyt jo reilu kuukausi vierähtää, mut parempi esitellä tää vähän myöhässä, kun ei milloinkaan. Eikun lisäystä mun Michael Kors-valikoimiin, me like! 

Sain olla itse päättämässä millaisen lahjan haluan ja lopulta pienen googlailun voimin satuin löytämään tän yhden ainoan MK:n kaulakorun, mitä oli Suomessa myynnissä ja sai netistä tilattua. Oikeasti ihan surkeat valikoimat kaulakoruja täälläpäin D: Mutta ei sillä, ettäkö tämä olisi millään tavalla huono. Ihana, simppeli ja nätti kultainen ketjukaulakoru, jota somistamassa on söpö pieni kultainen lukko. Valitsin korun kultaisena ihan siitä syystä, että mun kaikki aikaisemmatkin saman merkin korut/kellot ovat kultaisia. Nyt mätsää hyvin kaikki yhteen. Muutenkin kulta on ollu tällä hetkellä enemmän mun mieleen kuin hopea. Saa nähdä milloin se hopea-aikakausi taas alkaa.. :D Ja oii onhan se ruusukultakin ihana.. olis todellakin vielä paljon kaikkea hamstrattavaa Michael Korsilta :--) Ai mitenniin tykkään?

Mitäs pidätte kaulakorusta? :) Voi vitsit nyt iski tän postauksen myötä taas kauhee kuume hankkia lisää jotain kivaa! Ehkä uusi joku pieni laukku tai uusi kello taitaitai.. noo pitää malttaa :D Olisi tässä niin paljon muutakin hankittavaa, kuten esimerkiksi TV ja paljon muutakin uutta kotiin.

2 kommenttia:

  1. Wau miten ihana!! :) MK:n tuotteet on ihan parhaita :) Ostin kans juuri uuden laukun ja taas tekisi mieli kasvattaa MK:n "perhettä" lisää :p <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näinpä! <3 Itellä ois haaveissa sellanen pienempi MK:n laukku.. :3

      Poista