perjantai 1. elokuuta 2014

If you're not doing what you love, you're wasting your time

Täällä sitä makoillaan sohvan pohjalla ja pipistellään (se on mun oma sana sairastelulle, paljon söpömpi nimitys:D). Koko viikon ollut vähän kipeä olo, mutta töissä olen silti tunnollisesti käynyt. Onneksi kuitenkin eilen heti töiden jälkeen ehdin vielä juuri ja juuri TK:lle pikatarkistukselle ja Angiinahan sieltä löytyi ja olenkin tässä seuraavat 10 päivää antibioottikuurilla. Onneksi on nyt kunnon lääkkeet ja saa hoidettua ittensä kuntoon. Öisin ollut nimittäin ihan jäätävän kipee kurkku ja aamuisin ei ääni lähde.

Parasta puuhaa näin sairaana ollessa on suunnitella kaikenlaista tulevaisuuden varalle ja vain unelmoida. Mulla on ollut ihan järkyttävän kova matkakuume viimeiset pari viikkoa! Muilla samaa ongelmaa? Hyvä ettei itku tuu kun katselee puhelimen kätköistä Nykin ja Lontoon matkakuvia.. Haluaisin niin kovasti matkustelemaan! Mut hei ei passaa nyyhkytellä ja jättää asioita vain haaveiksi vaan tehdä asialle jotain! Ei se auta kuin alkaa säästämään ahkerasti, että pääsee taas maailmaa valloittamaan ^^ Suunnitelmissa olisi lähteä seuraavaksi pidennetylle viikonloppureissulle (maybe London, again). Sellanen kunnon pitkä lomamatka kauas johonkin uuteen unelmakaupunkiin saa vielä hetken odottaa, mutta sekin kyllä laitetaan tapahtumaan (;


Kuvat: Weheartit

Mulla ei varsinaisesti oo mitään muuta sellaista suurta unelmaa kuin juuri se, että saisin seikkailla ja nähdä maailmaa mahdollisimman paljon. Se on se mun suurin intohimo, matkustelu. Oon niin levoton sielu ja utelias etten voi vaan jämähtää kokonaan paikoilleni ja jättää näkemättä sitä kaikkea, mitä täällä maapallolla olis nähtävänä ja koettavana. 

Kai unelmaksi voi laskea myös sen, että haluan että mun ympärillä on paljon (tai siis no kunhan on ne, joiden kanssa haluan olla) ihania ihmisiä, joita rakastan ja keitten kanssa haluan viettää paljon aikaa ja jakaa kaiken. Oma pieni perhekin olisi jopa haaveissa, mutta vasta sitten joskus kun sen aika on. Ei vielä pitkään aikaan. Ja tietenkin ihana ja kotoisa omistusasunto järven rannalta tai muualta kauniilta paikalta olisi unelma! Viimeistään siinä vaiheessa panostan omaan kotiin ja sen sisustukseen ym. pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Vaatehuone on ihan must! Asunnon on oltava valoisa ja avara, isot ikkunat! Loppujen lopuksi eikös nää mun unelmat oo aika realistisia ja ihan toteuttamiskelpoisia ja varmasti samat unelmat löytyy monelta monelta muultakin? :D Ylipäätään haluan tehdä elämässä kaikkea, mitä rakastan. Miksi "tyytyä" johonkin, mistä ei oikeasti pidä? Unelmilla ei ole tapana toteutua tuosta noin vain sormia napsauttamalla vaan niiden eteen on tehtävä kovasti töitä. Ja jos kerran intohimoa riittää niin kyllähän sellaiseen asiaan jaksaa kunnolla panostaa. Älkää odotelko sitä, että sitten kun ja JOS voitan lotossa joskus.. varsinkaan jos ei ikinä edes lottoa :--D


Kuvat: Weheartit

Eli jos sulla on unelmissa; Muuttaa ulkomaille, tee se. Hankkia unelmavartalo, aloita treenaus heti siltä istumalta. Matkustaa maailman ääriin, pistä säästötili heti pystyyn ja eikun säästämään. Vaihtaa työ- tai opiskelupaikkaa, vaihda. Ja niin poispäin. Miksi odottaa hamaan tulevaisuuteen, jos asian eteen voi tehdä jo nyt jotain? Älkää siis turhaan odotelko ja arkailko. Toteuttakaa haaveenne, tavalla tai toisella. Ei se oo mahdotonta :-)

Hheh tulipas tästä tämmönen höpsöttelypostaus. Noo yrittäkää ymmärtää, oon varmaan ihan lääkehuuruissani :--D

8 kommenttia:

 1. Tää oli just hyvä postaus! Katselen täällä noita sun lontoon matkapostauksia kun olen huomenna itse lähdössä sinne, en malta odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vitsi! kade! minäki haluan :D mutta hei hyvää matkaa sulle :3 toivottavasti itsekin sinne pääsisin tässä piakkoin :)

   Poista
 2. Mullakin on ihan järkyttävä matkakuume!! Oon nyt käyny niin monesti lyhyen ajan sisällä kaupunkilomalla, että seuraavana olis tosi kiva päästä oikein kunnon rantalomalle rentoutumaan <3 Tää oli muutenkin hyvä ja ajatuksiaherättävä postaus! Kiva lukee välillä vähän syvällisempää tekstiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha osaat siis samaistua tähän oloon :D Mulle passaa kumpi vaan; kaupunki tai rantaloma, kunhan se on ulkomailla! :-D ai no kiva kun tykkäsit :3

   Poista
 3. Vieläkö oot sinkku:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ketäs tää nyt niin kovasti kiinnostaa? :D

   Poista
 4. kui pitkä oot ? :)

  VastaaPoista