keskiviikko 20. elokuuta 2014

Muutoksia

Heissan! Musta ei turhan usein kuulu täällä blogin puolella ja sille on ihan järkevä selitys. Viime päivät on ollu yhtä sählinkiä ja muuttohommia pukannut sekä omalta kuten myös työpaikankin osalta. Mun työmatka piteni kertaheitolla muutaman kilometrin ja nyt jos koskaan toivoisin omistavani ajokortin ja auton! Töissä oon tehnyt normaalia pidempää päivää muutosta johtuen jo jonkin aikaa. Kyllä noinkin pieni asia kuin työmatkan piteneminen vaikeuttaa elämää, kun pitää olla koko ajan setvimässä kyytejä edestakaisin. Toivon mukaan saan lähipäivinä polkupyörän käyttöön, niin pääsee helpommalla. Niin ja sekin pieni helpotus sinne lumentuloon asti.

Myöskin asunnon hankinnan osalta ollut vähän stressiä ja päätöksiä tehtävänä, mutta viimeinkin tänään järjestyi mulle näpsäkkä yksiö kestustasta puolitutun kautta. Ei ole ihan täydellinen, mutta oikein kelpo kuitenkin :) Se olisi sitten viikon päästä muutto tiedossa. Voi toivon jo niin, että se urakka olisi ohi! Asuntopostausta varmasti luvassa, kunhan olen päässyt asettumaan uuteen kotikolooni ja tää hässäkkä lopulta pikkuhiljaa helpottaa. Ja kaikeksi harmikseni joudun luopumaan Nellistäkin :( En saa Nelliä mukaan uuteen asuntooni, koska vuokranantaja ei salli. Miten voikaan olla niin hankalaa löytää asunto, johon lemmikin SAA ottaa?! Yhteenkään katselemaani asuntoon ei huolittu lemmikkieläimiä. Nelli siis muuttaa äitini luo maalle, sinne missä toinen kissa Peppikin asustelee nykyään. Onneksi en siis ihan lopullisesti joudu Nellistä luopumaan, mutta kyllähän tuo harmittaa ja on ikävää kun ei sitten ole enää suloista pikkutassuttelijaa kotona vastassa aina töistä tullessa tai ketään, joka onnellisesti kehräisi sylissä TV:tä katsellessa :(

Ainiin ja mullahan on edelleenkin antibioottikuuri meneillään. Kohta oon syönyt yhteensä 20 päivää antibiootteja :D Ekalla kuurilla ei angiina lähtenytkään ja jouduin käymään toistamiseen lääkärissä ja sain toiset vähän tujummat dropit tilalle. Toivotaan, että näillä jo parantuisi! 

Tää nykyinen kämppä on tällä hetkellä yksi sekasorto. Täällä käy porukkaa maalailemassa ikkunoiden pokia yms, joten huonekalut ovat hujan hajan ja muutenkin täällä on ihan liikaa kaikkea! :D Mm. kaksi sohvaa ja kaksi isoa TV-tasoa yhdessä pienessä olohuoneessa. Pääsen eroon ainakin puolesta näistä kamppeista tulevan muuton yhteydessä, lucky me. Muutenkin alkaa jo ärsyttämään tää talon remontti, kun ei tunnu valmistuvan koskaan. Koko kesän on toi parvekekin ollut rempassa, eikä siis ole ollut käytössä. Ja joo muistatte varmaan ne kovat helteet... Aamuisin ihanaa mekkalaa kuuluu joka puolelta ja pitää olla aina varuillaan vähissä vaatteissa liikkuessa, että millon siinä ikkunan takana joku raksamies/miehet möllöttää silmä kovana (ja no..ei mulla ollu tähän muuta lisättävää.. :--DJa mitäs vielä? Haha no sinkkuna en kauaa ehtinyt olla :D Siltä osin siis mennyt oikein hyvin. Nää mun bilehirmut sinkkuystävät ei vaan oo ehkä ihan samaa mieltä asiasta xd Ei mua vaan enää näköjään kiinnosta mikään "villi" sinkkuelämä ja baareissa joka viikonloppuinen riekkuminen ja juominen. Sillon aikoinaan en uskonut, että osaisin olla koskaan kenenkään kanssa tai ylipäätään viihtyisin parisuhdeihmisenä. Mutta sepäs taitaakin olla ihan päinvastoin. Oon paljon onnellisempi ja tyytyväisempi näin ^^

Pieni tilannepäivitys oli varmaan jo ihan paikallaan ja nyt on hyvä aika lopettaa tää teksti tähän. Seuraavaan kertaan, vi ses!

20 kommenttia:

 1. Ootko ajatellu tehdä videopostausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäshän sitä jonkulainen väsätä, mutta nyt ainakaa tässä hässäkässä oo mitään mahollisuutta vielä :D

   Poista
 2. Siis ootko sen miehen kanssa nyt edelleen jonka kanssa olit aiemminkin? Anteeksi näin henkilökohtainen kysymys! :)

  VastaaPoista
 3. Oiii onnee ♡ Kerro ihmeessä kenen kanssa olet!? Onko uusi tuttavuus vai Oletteko tunteneet jo kauan?:') anteeksi uteliaisuus, olen onnellinen puolestasi:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah ihanan söpö kommentti :D :3 no kiitos, on ollut jo ennestään vähän tuttu ja en nyt ala vielä sen tarkemmin kertomaan :D Kaikki ajallaan!

   Poista
 4. Voii, onnea teille! <3 Voin niin samaistua tuohon, ettei sinkkuelämä enää tässä iässä oikein nappais! Niiden huurteisten bileiltojen tilalla on ihana hypätä toisen kainaloon kattomaan leffaa mässyjen kera :D Ja vähänkö kurja juttu, kun Nelli ei pääse sun kanssa asumaan :( Nykyään taitaa aika monissa asunnoissa olla nuo lemmikkieläinkiellot..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thänks :3 niinpä! ne ajat on jo ohi :D Tietty välillä pitää päästä bilettämäänkin, mutta ei todellakaan jaksa/kiinnosta samalla tavalla kuin sillon ennen. Mm joo harmittaa kyllä ihan vietävästi, kun joudun viikon päästä jo luopumaan Nellistä :( Mitenkähän pärjään ilman sitä!

   Poista
 5. Jeesus jaksatkii esittää niin puhdasta pulmusta ton eron suhteen ja muunkii XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kuka tässä on esittäny yhtään mitään? Tänne blogiin ei vaan nyt kuulu ne henk. kohtaset asiat ja aina on just teitä, jotka oletatte tietävänne kaiken toisen elämästä :D kaikki ei oo niin mustavalkosta :)

   Poista
  2. I know EVERYTHING

   Poista
  3. haha yea right.. :-D tell me more

   Poista
 6. Oon kuullu et oot pettäny sitä sun nykyistäs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaa okei? kiva tietää itekki :D

   Poista
  2. Nää on aina niin ihania... :D Meidänkin suhteesta liikkuu tällä hetkellä ties mitä juttua, mutta minkäs teet kun pinenellä paikkakunnalla asuu yleensä just näitä muiden elämästä kaiken tietäviä.. :/

   Poista
  3. haha aika perus :D minkäs sille voi ku joillaki tylsä elämä :D

   Poista
 7. ootko sinä vai kristiina akun kanssa:)? aku on kunnollinen nuori mies!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah no ei itse asiassa oo kumpikaan :D Ollaan ystäviä ja liikutaan hyvin useesti samassa porukassa :D

   Poista
 8. Eikö sua häiritse että sun exä osti sulle kaikkea tosi kallista ihan muuten vaankin ja nyt sit erositte:/ minulla soiS omatunto jotenkin;s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eipä, koska ostin kyllä itsekin sille :) Aika tasapuolisesti siis tuli osteltua :)

   Poista