maanantai 22. syyskuuta 2014

Never listen to the voices telling us how to live this life

1. Piti viikonloppuna lähtee tyttöjen mieliksi käymään viihteellä, siinähän se ilta meni ihan jees :-D On tuo Iisalmen yöelämä jo niin nähty. Aina samat naamat siellä vastassa. Vois tehdä ihan hyvää käydä joskus jossakin toisella isommalla paikkakunnalla yöelämässä, Kuopioon siis joskus! Koskaan käynyt sielläkään viihteellä ja kuitenkin jo tän ikänen.. 2. Uutta herkkua Ben&Jerry'siä, jota olinkin ootellut ainakin viikon tai kaksi. Oli juurikin niin hyvää, mitä aattelinkin sen olevan. Vielä pitäis maistaa sitä toista B&J frozen yogurt uutuusmakua. Kuinka moni on jo maistanut näitä uutuuksia?

3. Villen kanssa Matkuksessa shoppailemassa joskus pari viikkoa sit :> Piti kokeilla ekaa kertaa noita Wayne's Coffeen kahvijuomia. Hyvää oli, mutta ei sentään vetänyt mun mielestä vertoja Starbucksin omiin ;) Oioi ku pääsis jo Starbucksiin pitkästä aikaa! Liian pitkä aika viime kerrasta.. 4. Selfietime.

5. Viime viikonloppuna piipahdettiin taas Matkuksessa.  Tällä kertaa myös Kristiina ja Senja mukana ja mukavaa oli! Ikean kuuluisat ja herkulliset lihapullat täytyi tietenkin käydä syömässä. Kauheasti ei tullut shoppailtua ja ihan hyvä niin, että sen suurempia himotuksia ei tullut vastaan. Rahatilanne kun tällä hetkellä sen verran huono. Tuu jo palkkapäivä! En muista edes milloin olisin ollut viimeksi näin köyhä :D En varmaan koskaan. 6. Leivoin elämäni ensimmäistä kertaa itse mutakakkua. Ylipäätään hurahdin mutakakkuihin ihan vasta tässä viime aikoina. Oon aina aiemmin aatellut, että ei se voi olla hyvää, kun näyttää jo niin tylsältä. Mutta nyt aattelen aivan toisin, ihan superhyvää! :D Ehdottomasti tehtävä vielä uudelleen. Ensi kerralla voisi tehdä vielä tummemmasta suklaasta niin tulisi varmaan vieläkin parempaa.


6 kommenttia:

 1. Millon tulee Villen haastattelupostaus? ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haah :-D ei oo ainakaa varmaan nyt iha vähää aikaa tulossa :D Katotaan nyt uskaltaako se ;)

   Poista
 2. minkä ikäinen ville:-)?

  VastaaPoista
 3. Aah Ben & Jerryä! En ookaan maistanu tota..

  Olen uudistanut blogiani, käyhän tsekkaamassa! :) www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen maistamaan :3 Herkkua on!

   Ahaa okei, pitääpäs käydä tsekkaamassa :)

   Poista