sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Lovely weekend


Heissan! Long time no see.

Täällä ollaan leijuttu koko eilinen ja tää päivä ihan onnen kukkuloilla ja rakkauden huumassa, kun sain lauantaina rakkaimman vaavini Nellin Iisalmeen luokseni yökylään! Oi että oli ollut järjetön ikävä tuota pikkunassikkaa ^^ Tänään joudun jo Nellistä taas luopumaan joksikin aikaa, mutta toivottavasti saan sen taas pian syliini hellittäväksi. Alan ymmärtää heitä, joilla on oma pikkulapsi. Ei sitä malta jättää hetkeksikään ja heti on huoli, jos ei oo sen luona, että mitenkähän sillä menee. Joo.. Nelli on mun oma vauva :--D Muita yhtä eläinrakkaita?

Viikonloppu meni hölliessä. On nukuttu hyvät yöunet, herkuteltu, tehty pizzaa, katseltu leffoja, suunniteltu ulkomaan reissua (Lontoo se on sittenkin se seuraava matkakohde!), ajeltu pitkin maita ja mantuja ja tietenkin; hoivattu Nellikultaa. Rentoa meininkiä siis.

Valokuvailut on jääny viime aikoina vähäisiksi, mutta onneksi eilen jaksoin edes vähän kuvata, jotta saan vihdoinkin postausmateriaalia tänne! :D Täällä elämä rullaa tosi hyvin, toivottavasti myös siellä ruudun toisellakin puolen :) 

8 kommenttia:

 1. Onko sinua koskaan kiusattu töissä esim nuoren iän takia? Käytkö nyt töissä? Btw ihana kisu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo kiusattu töissä :D ja juu käyn töissä. Nelli on ihana! :3

   Poista
 2. Missä oot töissä?:) millaista oli työskennellä postissa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä vaatekaupassa?:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhessä nettikaupassa :) no siinähän se meni.. liian aikaset aamuherätykset mun makuun.. :D nii ei sen takia ainakaa mulle mikää lempparityöpaikka. emmä oikein enää tiiä kiinnostaako :D joskus kiinnosti mut taas toisaalta ei sekää oo oikein mun juttu :D

   Poista
 3. Kerro lisää työpaikastasi!/nettityöskentelystä! Kiinnostais minuakin!!!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyseessä luontaistuoteverkkokauppa. Ja ei, en istu koneella lähes koskaan töissä :D Varastolla siis oon ja keräilen tilauksiin niitä tuotteita ja pakkaan ymymym. hyllytän tavaroita jne :D Varastohommia siis. En oikeestaan istu töissä ollenkaan, koko ajan liikkuessa/seisoessa menee työpäivä. Moni kun voi varmaan kuvitella että sitä vain istutaan koneella koko päivä :)

   Poista
 4. Onko se työpiste siis Iisalmessa;o

  VastaaPoista