perjantai 26. joulukuuta 2014

My Year 2014

Viimeisiä päiviä tästä vuodesta viedään ja uusi vuosi 2015 jo kolkuttelee ovella, joten nyt onkin hyvä aika muistella hieman menneitä. 

Vuoteen 2014 mahtui paljon sekä hyviä että huonojakin hetkiä. Tässä muutamia pieniä kuin myös suuriakin asioita kuluneelta vuodelta:


 • Pääsin toteuttamaan unelmani ja matkustamaan toukokuun lopulla New Yorkiin. Matka olikin yksi ihanimmista ja ikimuistoisimmista matkoista ikinä. Se kaupunki vei mun sydämen ihan totaalisesti. Sinne mä vielä haluan, monesti. NYC, i love you!
 • Matkustin myöskin joulukuussa Lontooseen toistamiseen vuoden sisällä. Uudessa seurassa, uusia kokemuksia. Tästä reissusta opittiin, että älä jätä lentokentälle lähtöä viime tippaan, kostautuu pahasti. Varsinkin kukkarolle :D
 • Kokeilin ekaa kertaa elämässäni PUNAISTA huulipunaa :D kyllä, hurjaa se on tämäkin. Harvemmin tulee kyllä edelleenkään käytettyä punaista huulipunaa. Sen kanssa joutuu vaan koko ajan olemaan niin tarkkana ja varovainen, että joko on hampaat ihan punaisena ja kaikki punat pitkin naamaa jnejne. Liian stressaavaa :--D
 • Opettelin soittamaan jonkin verran rumpuja. Varsinkin sähkörumpujen kotiin saavuttua, tuli oltua rumpukapuloissa ahkerasti kiinni (aina kun toinen osapuoli sieltä malttoi tulla pois..). Harmi nyt vain nekin vähäisetkin taidot taas ruostuu, kun ei enää ole aikoihin tullut soiteltua :/
 • Hyvä ystävä Senja vietti kokonaisen vuoden intissä, joten me Krstiinan kanssa saatiin "kärsiä" no miksikä sitä nyt sanotaan kun ystävä lähtee inttiin. Ei oltu inttileskiä vaan..? :D En tiedä. Aina hänen lomille päästyään tuli lähdettyä useasti juhlimaan. Inttijuttuja on kuluneen vuoden aikana saanut kyllä kuulla ihan kyllästymisiin asti :D
 • Mietin vuoden aikana useaankin otteeseen blogin lopettamista.. mutta vielä tässä porskutellaan jotenkuten menemään. Postausten määrä on aikojen saatossa vähentynyt aika roimasti. Katselin tossa, että jollakin kuulla olin julkaissut kaiken kaikkiaan kaksi postausta. Vain kaksi! huhhuh.. inspiraatio melkoisen hukassa ollut taas blogia kohtaan.
 • Aurinkoiset kesäpäivät tuli vietettyä pelaamalla välillä koripalloa. Muina kesinä moinen ei ole ollut tullut mieleenkään. Mukavaa ajanvietettä ehdottomasti! Toivottavasti ensi kesänä uudestaan, jollakin porukalla! :)
 • Harrastin vihdoin ihan kunnolla lenkkeilyä ihan juoksun/hölkän muodossa. En ois ikinä uskonut, että minäkin pystyn juoksemaan niin pitkän matkan ilman pysähtymistä (ja kuolemista) :--D Kova yritys olisi jatkaa tätä juoksuharrastusta myös ensi kevään ja kesän tullen, kunhan tiet sulaa.
 • Mun Michael Kors -kokoelma sai paaljon perheenlisäystä tänä vuonna :>
 • Erosin mun pitkäaikaisesta poikaystävästä. Ne ajat oli täyttä kuraa. Itkua ja suruakin vuoteen sisältyi ihan tarpeeksi paljon. Ollaan kuitenkin exän kanssa edelleen hyvissä väleissä ja ystäviä. Tärkeä ihminen on edelleen :)
 • Eron seurauksena oli myöskin muutto edessä. Muutin lähelle entistä kämppää söpöön pikkuyksiöön asumaan. JA tämän seurauksena jouduin luopumaan myös kissastani Nellistäkin. Nelli muutti tänne Kiuruvedelle äitini luo maalle.
 • Päädyin vuoden aikana vielä toiseen ihanaan parisuhteeseen. Minkäs sille voi, jos vastaan tuleekin joku jonka kanssa myöskin mätsää kemiat niin hyvin yhteen. Mun mielestä ei siis ole mitään "sääntöä" olemassa, että esimerkiksi ei saa ryhtyä uuteen parisuhteeseen vaikkapa vuoden sisällä erosta. Niin vain käy, jos on käydäkseen.
 • Kärsin angiinasta useamman viikon verran. Antibioottikuureilla tuli siis oltua.
 • Kärsin salimotivaation puutteesta. Pidinkin tästä johtuen useamman kuukauden salitauon. Onneksi innostuin loppuvuodesta uudestaan kuntosalista! Ensi vuonna olisi tarkoitus hommata ihan salikortti.
 • Olen kasvanut taas lisää henkisesti (ja no näköjään fyysisestikin kun on painoa tullut muutama kilo lisää, hehheh :-D) Onneksi sitä muuttuu vain parempaan päin. Virheistä oppii ja elämänkokemusta tulee lisää. Oon oikeesti alkanut tuntea itseni ihan oikeasti aikuiseksi. Outoa? :D
Toivottavasti vuosi 2015 tuo mukanaan paljon kaikkea hyvää. Ensi vuonna pistetään sit taas entistäkin vuotta paremmaksi! 

6 kommenttia:

 1. Olispa siistiä päästä käymään New Yorkissa! Lontoossa olen käynyt useammankin kerran, ihana paikka. ^^

  Jos kiinnostaa, kurkkaile: http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! edes kerran elämässä! :) Juu ja Lontookin on niin ihana kans.. :3

   Käyn kurkkaa sun blogin :)

   Poista
 2. Kiva postaus .<3 Millä salilla käyt?/ ajattelit käydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa no mukava kuulla :3 Ainakin toistaiseksi käyn tossa uimahallin salilla :)

   Poista
 3. Käytkö salilla yksin vai jonkun kanssa? Millainen mahtaisi olla Tiinan treenipalvelut? Satutko tietämään :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaihtelee, yleensä kaverin kanssa mutta välillä yksinkin :D Ei oo mitään tietoo, en oo käyny siellä koskaan, vois kyllä varmaan olla ihan hyvä :)

   Poista