perjantai 16. tammikuuta 2015

In & Out

Pitkästä aikaa In & Out postausta blogiin :) Oon tällasen tehnyt vain kerran bloggausaikanani ja siitä on reilusti yli vuosi aikaa. Tässäpä tän hetken suosikit ja inhokit. Kommentteja ja teidän mielipiteitä kehiin! 


IN


Kahvilat

Ai että rakastan viihtyisässä kahvilassa kaverin/rakkaan kanssa maukkaan kahvin äärellä istuskelua. Mukava vaihtaa kuulumiset ja istahtaa hetkeksi esim. shoppailupäivän välissä ja/tai päätteeksi :)


Muhkeat kaulaliinat

Ne ovat vain niin ihania, lämpimiä ja tekevät tylsästäkin asusta mielenkiintoisen. Tajusin just, että multahan puuttuu tollanen kaulaliina kaikissa perusväreissä. Eli hankinnassa olisi siis pikaisesti kaulahuivi valkoisena, harmaana sekä mustana! 


Kietaisupaidat ja -topit

Näihin oon tykästynyt jo jokin aika sitten. Yksi tällainen multa jo löytyy harmaana, mutta haluan lisää ja eri väreissä! Erityisesti olisi hakusessa hihaton kietaisutoppi. Olisi juuri täydellinen esim. juhliin.


Youtuben workout-videot

En tajua miks en oo aiemmin tajunnut katsoa youtubesta näitä workout-videoita! Kokeilin tossa viikko sitten muutamia ja jumppasin mukana ja kyllähän ne toimii! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Helppoa, mukavaa ja vieläpä ilmaista. En olisi uskonut, että monet niin simppelit ja helpon näköisetkin liikkeet ottavat niin hyvin lihaksiin. Näitä videoita löytyy Youtubesta vaikka kuinka paljon, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Itse olen tehnyt mm Victoria's Secret legs ja abs workoutteja :D 


Baby Blue

Rakastan vaaleansinistä! Mitä tästä voi enempää sanoa? Mä vain tykkään tosta väristä niin paljon :) Varsinkin nyt kevään tullen tulee varmasti hamstrattua kaikenlaista kyseisessä värissä ;)


OUT


Timberland

Kaikkihan näitä Timberlandin kenkiä nykyään hehkuttaa ja ihanaa olla kerrankin ei-massaa, koska itsehän en tykkää näistä en sitten yhtään :D Kullakin makunsa ja makuasioista ei voi kiistellä. Mun silmää nää ei vaan miellytä ollenkaan, joten jätän tän villityksen suosiolla muille.

Överiripset

Näitä superhypermega näyttäviä tekoripsiä ja ripsienpidennyksiä näkee monilla ja mun mielestä ne eivät tee tytöstä yhtään sen kauniimpaa, pikemminkin päinvastoin. Ymmärrän jossain määrin ripsien käytön, mikäli omat ripset ovat täysin olemattomat, niin moni voi kaivata siihen hieman ylimääräistä lisäkettä. Rajansa kuitenkin kaikella, liika on liikaa. Ne voivat olla kyllä ihan nätit, jos pysyy luonnollisen näköisenä, että niitä voisi luulla ihan omiksi aidoiksi ripsiksi :) Ja nyt en puhu siitä etteikö esim. vappuna tai muissa vastaavissa juhlissa voisi vähän repäistä ja laittaa kunnon näyttävät ehostukset päälle ja tehdä kunnon ylilyönnit kaikessa, silloin kun voi vähän liioitella :D Mutta noin muuten esim. arkena ja näin ihan yleisesti ei mun mielestä sovi yhtään kenellekään.

Karvalaukut

Hyi tuohan näyttää kuin kuljettaisi mukanaan kuollutta naapurin murrea taikka mummon vanhaa peruukkia viime vuosikymmeneltä :-D Etoo pelkästään jo koskea tollaseen. Tiedä vaikka hilsettä, kirppuja tai muuta epämääräistä löytyy tuolta karvapehkon takaa... Not my thing.

Isot perseet

Tätä en oo koskaan ymmärtäny enkä tuu varmaan koskaan ymmärtämäänkään. Luultavasti oon sit outo. Tietty en nyt tarkota jos on ihan luonnostaan vähän isompi takamus, vaan sitä että ihmiset oikein urakalla asioikseen yrittää treenata itelleen tollasta kunnon ghettopyllyä? Whaaat? :-D Siis kyllä niitä muotoja pitää olla, mutta tässäkin liika on liikaa. Miksi ihmisten pitää aina vetää kaikki niin paljon överiksi? :D Tarkotan varsinkin niitä hoikkia ja siroja, joilla on tollanen ylitreenattu jättiperse, niin kyllä se "vähän" silmään värähtää. Ja ei, ei sillä hyvällä tavalla.

Louis Vuitton

Jostakin syystä muhun ei iske enää ollenkaan nää Louis Vuittonin laukut tai muut? Ja vielä kaiken lisäksi näähän maksaa ihan maltaita! Mieluummin otan useamman Michael Korsin laukun, ovat vieläpä nätimpiäkin :) Ja jos jonkun tällasen kalliimman luokan laukun haluaisin ostaa, niin hankkisin mieluummin Pradan laukun. Nää Louis Vuittonit on mun mielestä niin "so last season" :D Ehkä ne vielä joskus nousee taas pinnalle, mut nyt ei oo niiden aika. Sori LV ja LV-fanit :D

2 kommenttia: