lauantai 31. tammikuuta 2015

Lomahaaveilua

kuvat: weheartit

Matkan suunnittelu on aina ihan yhtä kutkuttavan ihanaa kuin itse matkakin, tiedättehän tunteen?

Seuraavan lomakohteen osalta olemme vihdoin päässeet yksimieliseen päätökseen. Molemmat haluavat tällä kertaa kaupunkiloman sijasta rantalomalle; aurinkoa, lämpöä, upeita rantoja, kuvankauniita maisemia ja rentoa meininkiä. Kuten jo kuvakollaasista voi päätellä niin kohdepaikaksi päätyi lopulta.. mikäs muukaan kuin Miami! Ah en malta odottaa!

Ajankohtaa tulevalle matkalle en vielä osaa sanoa, mitään ei ole vielä varattu. Mulla kylläkin olisi jo matkarahat koossa säästötilillä, jolla saisi lennot+hotellin varattua. Vielä pitäisi vain säästää sinne itse matkalle rahaa käytettäväksi. Shoppailua en meinannut tällä kertaa harrastaa niin paljoa kuin yleensä, mutta ainahan sieltä reissusta pitää jotain matkamuistoja ja tuliaisia ainakin itselleen tuoda :-D Tässä tän vuoden 2015 aikana olisi tarkoitus kyseinen reissu heittää.

Tällaset tavoitteet ja unelmat on hyvä pitää mielessä aamuisin aikaisin töihin herätessä, kun tuntuu, että ei millään jaksaisi ja motivaatio työntekoa kohtaan on hukassa. Kyllä silloin lopussa kiitos seisoo, kun pääsee vihdoin pitkän työrupeaman ja säästökuurin jälkeen lentämään palmujen alle rentoutumaan. Silloin sitä aattelee, että kyllä tää elämä osaa olla tosi ihanaa :) Joskus sitä aatteli, että enhän mä koskaan mihinkään ulkomaille pääse tai ehkä korkeintaan sitten joskus 10 vuoden päästä. Mutta no miksipäs ei nyt jo? Haaveilut sikseen ja tekemään unelmien eteen töitä. Loppujen lopuksi se ei ole kuin itsestä kiinni. "Believe you can and you're halfway there".

Mutta nyt on aika nousta sohvalta unelmoimasta. Beatsit korville, musat soimaan ja tonne ulos raikkaaseen ulkoilmaan lenkille!

Ihanaa viikonloppua kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti