perjantai 23. tammikuuta 2015

Visiitti Helsinkiin

Moikka ja hyvät viikonlopuntoivotukset täältä Onnibussin takapenkiltä! 


Parin päivän miniloma Helsingissä on nyt lusittu ja ihana päästä takaisin kotiin. Edessä on kuitenkin vielä tää puuduttavan pitkä bussimatka ennen oman peiton alle käpertymistä.

Reissu meni hyvin. Käytiin (jopa parissa) leffassa, vietettiin rentoa aikaa kahviloissa nautiskellen mm. maailman imelimmästä suklaakakusta ja naureskellen ilmeisesti vasta tavanneen tinder -parin treffikeskusteluille, jossa mies ei saanut suunvuoroa ja jalka näytti vispaavan todella hermostuneesti pöydän alla naisen selostaessa ummet ja lammet koko pitkästä elämänkaarestaan. Ai että nää on aina niin ihanaa kuunneltavaa, ja hauskaa päivällisviihdettä :D Meille molemmille tuli henkilöistä tietynlainen mielikuva mieleen ja pari ei todellakaan vaikuttanut olevan oikea tinder match :-D


Kaikesta huolimatta meidän Helsingin visiitti oli kuitenkin pyhitetty vain kaupungilla kiertelyyn ja shoppailuun ja mukaan lähti onneksi muutama kiva ostoskin. Bik Bok ja Gina Tricot olivat ainoat kaupat, joista löysin mulle jotain kotiinvietävää. 

Leffassa käytiin katsomassa viimeisin Hobitti sekä juuri tänään ensi-iltansa saanut Big Hero 6. Molemmat olivat hyviä, mutta varsinkin tota Big Heroa voin suositella lämpimästi. Disneyn leffat eivät vain yksinkertaisesti petä koskaan! Haluun kans sellasen Baymaxin itelleni, ihana :)


Jostakin syystä Helsinki kaupunkina ei oikein nappaa enää ollenkaan. On taas vain niin ihana päästä takaisin Savoon tuolta. Päivääkään pidempään ei olisi enää viihtynyt. Ennen Helsingissä oli hienoa kaikki "isot" ostoskeskukset ja muut, mutta nyt nekin tuntuu niin säälittävän pieniltä ja kuppaisilta ja sen kaiken löytää hyvin myös Kuopion Matkuksesta. Eipähän ole tarvetta suunnata pääkaupunkiseudulle kuin vain ulkomaille lähtiessä. 

Mutta nyt pidemmittä puheitta mukavaa perjantai-illan jatkoa! Mä jatkan matkustamista kohti Iisalmee :D

Ainiin ja kommentit olisivat enemmän kuin tervetulleita! Raapustelin tän postauksen kokonaan puhelimella kuvakollaaseja ja tekstejä myöten, joten en todellakaan tiedä miltä tää "oikeasti" blogissa näyttää :D

6 kommenttia:

 1. paljonko makso onnibussilla helsinkii:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 19€/suunta eli edestakasin yheltä 38€ :)

   Poista
 2. Ihana toi musta toppi! :3

  http://mjaukasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, samaa mieltä olen! :) Pakko oli ostaa toi samainen toppi kahdessakin eri värissä Bik Bokista :D

   Poista