lauantai 7. helmikuuta 2015

Who says you're not worth it


Moikka ja rentoa viikonloppua :)

Mulla lähti taas lauantai vauhdikkaasti käyntiin, kun pongahdin suoraan sängystä läppärin ja jumppamaton kera lattialle. Laitoin youtube workoutit pyörimään ja eikun jumppaamaan! Tällä kertaa tein mm. abs & butt, perfect legs ja total body -treenit. Reilu puoli tuntia siinä vierähti ja hikisenä ja viimeistään siinä vaiheessa hyvin heränneenä suuntasin suihkuun. 

Voin sanoo, että täntapanen herätys toimii täydellisesti, jos yhtään haluu olla tehokas ja saada jotain aikaiseksi. Nimittäin aina tän aamutreenin ja virkistävän suihkun jälkeen alan innokkaana siivoomaan koko kämpän :-D Ja jos tuntisitte mut, niin tietäisitte, että sellanen siivoushulluus ei ole yhtään mun tapaista. Aamuliikunta saa ihmisen sekaisin?

Mutta niin asiaan; tänään pitkästä aikaa pääsin hemmottelemaan talven mittaan kärsineitä hiuksiani. Oon viime aikoina käyttänyt vain halpoja markettishampoita ja hoitoaineita. Mun hiukset ovat tällä hetkellä aika kuivahkot ja elottoman tuntuiset, muilla sama ongelma näin talvisin? Nyt viimeistään oli pakko hommata hiuksillekin pientä virvoketta ja ostaa Aussien kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta pelastamaan mun hiukset pahimmalta kuivuudelta. Mukaan lähti myöskin kokeiluun ensimmäistä kertaa Batisten paljon kehuttu kuivashampoo. Toivotaan, että olisi kehujensa arvoinen :) Mulla kun ei kuivashampoota ole ollut käytössä aikoihin, koska mitään tarpeeksi hyvää ei ole vain tullut vielä vastaan.

Viikko sitten ostin myöskin uuden hiuslakan edellisen luottohiuslakan loppuessa. Nyt rastia seinään! x Oon nimittäin käyttänyt ainoastaan TIGIN Bed Head Hard Head -hiuslakkaa varmaan viimeiset 5 vuotta putkeen vaihtamatta kertaakaan merkkiä. Nyt päätin hetkeksi vaihtaa lakkamerkkiä, koska huomasin tän Osiksen ison hiuslakan olevan Tokmannilla vain 10€/plo. Niinhän sitä sanotaan, että vaihtelu virkistää ja tää Osis vaikuttaa ihan lupaavalta :) 

Eiköhän nää hiukset tästä taas herää eloon pienellä hemmottelulla ja hoidolla, muistakaahan tekin helliä hiuksianne(kin) ;)

4 kommenttia:

 1. No sun hiukset on ihan kuivaa hamppua niin ihmekös että on kuivahkon tuntuset :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne nyt ihan pahimmassa mahollises kunnossa oo :D Mutta kyllä ne tästä vielä tulee hetkessä kuntoon kun vaan hoitaa :D

   Poista
 2. Nyymi on hiljaa siellä. Ei noi sun hiukset edes niin kuivalta näytä. :D Dovella on tosi hyvä ihan marketti kamaa oleva öljypohjainen naamio, sellanen iso valko-kultainen puteli. Tosi hyvää kamaa jos on käsiteltyä tukkaa. :) Ammattipuolella Lorealin Absolut-sarja on kans hyvä jos meinaa käsittelyjen takia tukka olla hankala. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijjaa kiitos paljon tuotevinkeistä! :) Voisi kokeilla jtn lisähoitotuotteita, kuten vaikka jotakin naamioo juurikin sekä hoitavia ja kosteuttavia hiusöljyjä :)

   En nyt pitkään aikaan edes paljoa ole hiuksia käsitellyt millään kuten esim suoristellut tms. yleensä vain kerran viikossa yhdesti suoristan hiukset. Eikä nyt kyllä passaakaan kauheana suoristella, ennenkuin on saanut nää vähä parempaan kuntoon (:

   Poista