keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Enjoy the little things in life


Ihmiset murehtii ja stressaa liikaa kaikkea ja joka asiasta löydetään aina jotain negatiivista sanottavaa ja parannettavaa. Mikään ei oo koskaan hyvin, tai edes ihan tarpeeksi hyvin. Valitukset sikseen ja nyt mietitään niitä positiivia (ja kyllä..niitä ihan pienenpieniäkin) asioita meidän jokapäiväisessä elämässä ja arjessa. Viimeistään kauan jälkeenpäin ymmärrät, että ne silloiset pienet ja "merkityksettömät" jutut olivatkin suuria ja tärkeitä, ja todellakin iloitsemisen arvoisia ja arvokkaita hetkiä :)

 Asiat, jotka ovat tehneet mut tässä viime aikoina iloiseksi/onnelliseksi;

 • Aurinko,  olin pakahtua onnesta, kun maanantaiaamuna töihin mennessä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, linnut lauloi ja ulkona oli lämmintä. Se on kevät! Miten aurinko voi vaikuttaa ihmiseen niin paljon? Hetkessä kurja maanantai tuntui täydelliseltä ja ihanalta. Oloni on kuin uudelleensyntynyt joka kevät ja koko kroppani ja mieleni kuohuu elämäniloa ja energiaa. I love it!
 • Nelli, vaikka toi kisu osaa olla hyvinkin raivostuttava välillä, kun se keskellä yötä rupeaa touhuamaan ja kirjaimellisesti kiipeilee seiniä pitkin ja juoksee hullun lailla pitkin kämppää ja sotkee paikkoja. Monet ovatkin miettineet, että onko toi kissa ihan selväjärkinen :-D Osaa se olla vain niin suloinen ja hellyyttäväkin. Sydän on pakahtumaisillaan onnesta kun kattoo kun toinen nukkuu pienellä sykeröllä tai kun se vain kattoo niillä suloisilla nappisilmillä suoraan silmiin ja kehrää sylissä, awww.. oon ihan myyty.
 • Nettishoppailu. Oon tilannu tässä viime aikoina muutamia juttuja itselleni meikeistä vaatteisiin. Uudet asiat piristävät aina mieltä! :) Vielä kun malttaisi odottaa, että yksi kauan odotettu paketti saapuisi ulkomailta perille ;)
 • Onnistunut (tai ylipäätään tehty) treeni. Kyllä sitä on itseensä tyytyväinen kun oikeasti jaksaa vähän treenata ja se liikunnan jälkeinen olo on vaan niin mahtava! Just sellanen olo, että on oikeesti saanu jotain hyvää aikaiseksi ja peilikuvakin näyttää heti paljon paremmalta, vaikkei välttämättä sen kummempaa muutosta itsessä paljaalla silmällä näekään :D Tänään olin varsin ylpee itestäni, kun jaksoin käydä odotettua pidemmällä juoksulenkillä :)
 • Valmis ruoka. Mua odottaa lämmin ja herkullinen päivällinen oikeestaan joka päivä töistä kotiin tullessa. Aina yhtä ihanaa pitkän työpäivän jälkeen rauhottua ja istahtaa hyvän ruoan ääreen ja kattoo pari jaksoo jotain sarjaa siinä samalla ja vaihtaa päivän kuulumiset toisen puoliskon kanssa :) Kokkaustaidot on aina plussaa miehessä ja sitä ei oo kyllä puuttunu tälläkään kertaa :D
 • Lähenevä viikonloppu. Viikonloppua odottaa innolla joka kerta heti maanantaista lähtien. Parin päivän vapaat on nannaa! Pitkät maittavat yöunet, kotona rauhassa touhuilua, kaupungilla käyntiä, kavereiden näkemistä ja muuta mukavaa :) Tänä lauantaina olisi tarkoitus lähteä leffaan tyttöjen kanssa kattomaan Cinderella ja illemmasta varmaan käväisemään baarissa. Kaikkea mukavaa siis luvassa. Niin ja viikonloppuisin saa myös herkutella hyvällä omalla tunnolla!
 • Uudet musiikkilöydöt, Tiedättekö sen tunteen kun löydätte biisin, joka sopii täydellisesti sun elämään? Aivan kuin biisi olisi kirjoitettu ihan vain sua varten? Nää nappilöydöt tuovat aina hymyn huulille. Uutta hyvää musiikkia ilmestyy nykyään mun mielestä tavallista harvemmin, joten joskus kun jotain löytää, niin se tuntuu tuplasti paremmalta :D
 • Vanhat valokuvat. Silloin tällöin on ihanaa katsella ja muistella menneitä hyviä aikoja. Oon vedet silmissä nauranu katellessani vanhoja koneen kätköistä löytyviä kuvia ja muistanut ne kaikki hauskat ja ei niin hauskat hetketkin. Monesti löytyy myös jotain ihan ennennäkemätöntä materiaalia, mitä ei tiennyt edes olevan, haha :-D Muistoja, muistoja.. :)
 • Ihana viesti keskellä työpäivää. Mikään ei piristä työpäivää paremmin kuin pieni huomio rakkaalta/ystävältä. Oli se mitä tahansa, vaikka joku tyhmä kuva 9Gagista tai ihan vain kuulumisten kysely tms. Toisen huomioiminen ja muistaminen söpöillä viesteillä on mun mielestä parempi kuin hyvä asia. Piristävät mukavasti kenen tahansa päivää ja muistuttavat, että joku oikeasti välittää ja muistaa. Milloin vain ja missä vain, vaikka vasta oltaisiinkin nähty :)


2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun on mies, joka kokkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äläpä muuta virka! tai vieläpä just sellanen joka oikeesti tykkää kokata :D

   Poista