sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

New Nike Air Max


Heips!

Ihan näin alkuun pahoittelen ylimääräistä kissaa kuvissa :-D Mikä tappelu olikaan kun yritti Nelliä vähän väliä heittää pois kuvauskohteen luota. Kengissä on pakko olla jotain todella mielenkiintoista, kun ne kerran on oikein aseteltu ja niitä kuvataan loputtomasti; niin Nelli ainakin ajatteli.. :D Pakko se nokka oli sitten uusiin Niken kenkiin tunkea ja loppujen lopuksi olla joka ikisessä kuvassa, tavalla taikka toisella. Kyllähän nyt valkoisten kenkien kanssa pitää kuvata myös valkoista kissaa, match match :D

Mutta se siitä Nellistä (vaikka supersöpö onkin), oon kuolannut näiden kokovalkoisten Nike Air Maxien perään jo ainakin yli vuoden ja nyt viimein ne itselleni kehtasin ostaa ja vihdoin löytyi oikeaa kokoa nettikauppojen varastosta! Mun koko on ollut joka sivustolla jo pidemmän aikaa loppuunmyyty, mutta onneksi Zalandolle tuossa noin viikko sitten oli tullut täydennystä kokoihin ja sain nämä puhtaanvalkoiset ihanuudet lopulta itselleni. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Valitsin valkoisen värin siksi, koska se näyttää raikkaalta ja sopii oikeasti ihan kaiken kanssa yhteen. Helppo yhdisteltävyys on aina iso plussa kengissä, kuten myös vaatteissakin. Näitä lenkkareita voi ehdottomasti käyttää muuallakin kuin lenkkipoluilla. Mua pelottaa, että tänä keväänä/kesänä en mitään muita kenkiä enää käytäkään kuin näitä! :D 

Miellyttävän ulkonäkönsä lisäksi Air Maxit ovat myös aivan täydelliset jalassa! Voiko kengiltä enää muuta toivoakaan? Täydelliset juoksulenkille, täydelliset shoppailureissulle, täydelliset ihan minne vain. Mukavat joka tilanteen lenkkarit tulee varmasti olemaan tän kesän yksi hittitrendi, vai mitä mieltä te olette? Onko siellä muita lenkkareihin rakastuneita tai kenties juuri Nike Air Maxien suurkuluttajia? Niken kengät on vaan niin parhaita!

Mutta hei nyt mä suuntaan tästä kauppaan ostamaan kakkutarvikkeet ja jotain muutakin mukavaa hemmotteluun sopivaa, koska naistenpäivä. Mukavaa naistenpäivää ihanaiset! Muistakaa hemmotella tänään itseänne oikein olan takaa :)


2 kommenttia:

  1. onko normaalia kokoa? minkä kokoiset noi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on ainaki mun mielestä ihan normaali koko mikä muissakin :) 37 on noi mun :)

      Poista