sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Weekend snapshots


Autossa istuskelua ja musiikin fiilistelyä, kevätauringosta nauttimista ja tulevan suunnittelua, Matkuksessa shoppailua ja kavereiden kanssa kahvittelua, mäkkärin autokaistalta jätskin hakua, ja paljon muuta. Niistä on mun kuluva viikonloppuni koostunut.  Mitäs teidän viikonloppuun?

Tosiaan pitkästä aikaa päästiin Kuopiossa käymään, kun vihdoin oli auto käytössä! Todella virkistäviä tällaset shoppailuviikonloput, kun pääsee edes hetkeksi pois kotikulmilta. Muutamia kivoja juttuja löysin sekä vaatekauppojen puolelta kuten myöskin ikeasta kotiin kaikkea hyödyllistä pientä käyttötavaraa. Hakusessa oli erityisesti mm. uudet tyynyt, koska edelliset ovat jo niin muhkuraisia, että vähemmästäkin menee niskat kipeäksi. Nyt on uudet hyvät tyynyt ja nekin on jo koenukuttu kertaalleen. Hyvältä vaikuttaa, paljon miellyttävämmät kuin ne entiset vanhat! Lisäksi oli hankittava kunnon keittokauha, syvät muro/keittokipot, meikkipeili ja pikkulautaset. Näistä kun mitään ei vielä eilispäivään mennessä meillä ole ollut :-D

Shoppailureissun jälkeen tuli loppuilta rentouduttua yksikseen kotisohvalla kasvonaamion ja perjantaisen karkkipussin jämien kera. Ainiin tossa kollaasin joukossa on myös kuva, mitä vaatetta mm. löysin itselleni. Hyvin valkoista :-D Gina Tricotista lähti mukaani pelkkiä valkeita vaatekappaleita ja muista kaupoista vaaleanharmaata. Ei varmaan jää epäselväksi, mitkä värit nyt kiinnostavat eniten..

Tänään on sit tullut nukuttua pitkään, käyty lenkillä ja hakemassa samalla pientä hyvää herkutteluviikonlopun viimeiselle päivälle sekä syöty ja rentouduttu hyvin. Vielä illemmalla olisi tarkoitus lähteä uusinta lenkkikierrokselle ja samalla vaihtelemaan kuulumiset Kristiinan kanssa sekä ihan illasta varmaan leffaa taikka tv-sarjaa kullan kanssa :) Juuri tällanen on unelmaviikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti